Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14495409 www.bgdnes.bg

Ергенът избра Валерия, но живее с Елена

Победата на кучелюбката по сценарий

И Емо Къртицата разкри за връзката на Евгени с татуираната редакторка

Ергенът Евгени си избра моделката Валерия в предаването, но живее с... Елена Сергова, научи ексклузивно "България Днес".

Във финалния епизод пианистът поиска ръката на кучелюбката Валерия. И всички си мислят, че тя е жената, която печели сърцето на Ергена. Всъщност обаче победата на Валерия е само по сценарий.

Реклама

По информацията на "България Днес" моделката и Евгени дори не дават шанс на връзката си напук на организирания годеж. Дни след шоуто ергенът се събира с Елена, която е знаела, че победата ще бъде на най-голямата й конкурентка, но сърцето на Евгени й принадлежи.

Още в началото на снимките Ергенът хлътва до уши в татуираната редакторка. Чувствата на Елена са същите.

Това бе видно още от първите епизоди. Тогава Евгени без капка свян влезе гол в морето с Елена, където се натиска страстно с редакторката.

"Истинската победителка", пише една от най-близките приятелки на Елена Сергова в социалната мрежи, качила снимка с участничката.

Вместо да залее мрежата със снимки с Евгени, Валерия, която уж спечели сърцето на пианиста, промотира любимото си нещо - бездомните кучета. Подобен ход избра и миналогодишната победителка Виктория Капитонова. Тя не обели и думи за Виктор, опитвайки да крие, че между тях е нямало нищо.

Тогава първият ерген Виктор избра секси рускинята, но двойката така и не стигна до сериозна връзка.

Реклама

Часове след финалния епизод Валерия споделя и призовава да помогнем на нуждаещи се палета. Нещо, което никоя бъдеща булка едва ли би направила.

Майката на Ергена - Светла, също не хареса Валерия, стана ясно от финалния епизод. Още по-странна изглежда победата на моделката, след като Евгени я попита кое е по-важно за нея - бъдещото им дете или любимите й кучета.

"Представи си, че съм в чужбина, а нашето бебе е болно. Кучето също има проблеми. Какво ще направиш", попита Евгени Валерия малко преди да й даде скъпия годежен пръстен.

"Ще отида първо в клиниката, която ми е по-близо, без значение дали е ветеринарната или болницата", изръси Валерия.

Така на всички им стана ясно, че победата й малко мирише... на нагласена. Още повече че Евгени суфлираше написаното от редакторите какво да каже на моделката, когато й предлага брак. В тона му изобщо няма чувства. А единствено повтаря написаното от екипа.

По информация на "България Днес" Евгени и Елена живеят в родния на пианиста град Пловдив. Че двамата са заедно обяви и популярният Емо Къртицата. По негови думи Елена е успяла да спечели сърцето на Ергена.

"Елена живее с Евгени! Имам си източници", коментира монтанският гигант Емо Къртицата.

Други също са засичали редакторката и Евгени под ръка в Пловдив. Както "България Днес" вече писа, двойката почти е планирала сватбата си. Наскоро Елена се показа в булчинска рокля.

Четете още

БЕЗ СРАМ! Ергенката Ирина си мие зъбите с вибратор

БЕЗ СРАМ! Ергенката Ирина си мие зъбите с вибратор

Зрители са в ШОК! Валерия е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ в "Ергенът"!

Зрители са в ШОК! Валерия е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ в "Ергенът"!

ДРАМА НА ФИНАЛА! Майката на Ергенът ПОСЕЧЕ Валерия: Ти ще си на второ място, след мен!

ДРАМА НА ФИНАЛА! Майката на Ергенът ПОСЕЧЕ Валерия: Ти ще си на второ място, след мен!

Девствената ергенка Елвира вдига сватба

Девствената ергенка Елвира вдига сватба

Реклама
Реклама
Реклама