Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14514001 www.bgdnes.bg

Наше зайче на "Плейбой" проби при италианския Цитиридис

Петя Богданова с нов успех на Ботуша 

Танцува и асистира на водещия Мимо Пеше 

Наше зайче на "Плейбой" стана шоугърла в най-вървежното вечерно шоу по италианската телевизия "Телелобардия".

"Казва се "Вива Антена 3" и се излъчва всеки петък от 23:30 ч. Там танцувам и асистирам на водещия Мимо Пеше. Предаването е развлекателно и е за скечове, шеги и музика", разкри пред "България Днес" сексапилната карловка, която от години живее на Ботуша и трупа солиден опит като модел и телевизионна водеща.

Реклама

Предаването, в която заработва Петя, е еквивалент на "Шоуто на Николаос Цитиридис" у нас, което се излъчваше също всеки петък, но с час по-рано. Миналия петък Николаос спусна кепенците за сезона.

Наред с това българката проби в телевизията на Силвио Берлускони. Богданова изгрява в ефира на телевизионната компания на бившия премиер "Медиасет". През април еротичната моделка заснема реклами и кадри за луксозни круизни кораби, плаващи около Сардиния. Ролята на Богданова е на влиятелна клиентка, а в 7-дневните снимки заедно с Петя участва и Мис Италия Алис Сабатино.

Преди това карловката има нова любов зад граница и това е известен мафиот, издирван под дърво и камък от полицията. Действието не се развива в реалния живот, а в нов филм, в който нашето момиче се снима и започва да трупа солидна кинокариера в чужбина. Лентата се казва "Сляпа точка", снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните световни компании.

"Говори се за мафията, разпространението на наркотици и полицията. Моята роля е на модел от Източна Европа - гадже на мафиот, която много обича партитата и нощния живот", споделя пред "България Днес" Богданова.

В същото време друга българка е на крачка от финала на "Мис Италия". 23-годишната Зари Маструцо е родена в Белоградчик с истинско име Захаринка Борисова. Като малка е изоставена от родители си, но няколко години по-късно е осиновена от италианско семейство.

Четете още

БГ еротичен модел започна работа при Берлускони, Петя е корица на "Плейбой"

БГ еротичен модел започна работа при Берлускони, Петя е корица на "Плейбой"

Хубавица от корица на "Плейбой" гадже с мафиот

Хубавица от корица на "Плейбой" гадже с мафиот

Зайче на "Плейбой" издаде книга

Зайче на "Плейбой" издаде книга

Зайче на "Плейбой" стана филмова звезда в Италия

Зайче на "Плейбой" стана филмова звезда в Италия

Реклама
Реклама
Реклама