Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15399683 www.bgdnes.bg

Бившата смени Де Пол с актьор

Тини изловена с нов мъж в нощен клуб

Няма и месец, откакто Тини Стосел и Родриго де Пол оповестиха раздялата си чрез социалните мрежи. Певицата явно не страда за футболиста на "Атлетико" (Мадрид).

Дни след края на връзката им бе забелязана с модела на Биел Юсте. Двамата прекараха седмица на Ибиса. Явно той бързо й е омръзнал. Сега аржентинката се забавлява с известния бразилски актьор Андре Ламоглия. Двойката беше забелязана миналия уикенд в мадридски нощен клуб. Те не криели близостта си, разменяйки ласки.

Реклама

Любопитното е, че го направиха в града, в който живее бившия й Родриго де Пол. А Тини обяви, че раздялата им е заради натоварените им кариери. Певицата не можела да прекарва достатъчно време с халфа в Мадрид заради ангажиментите си в родната им Аржентина. Само дето почти не се е завъртяла там след раздялата им. Вместо това постоянно се забавлява с новите си завоевания под носа на футболиста на "Атлетико".

За връзката на Де Пол и Стосел се заговори в края на 2021-ва. Тогава той бе женен за моделката Камила Холмс. След разкритията за аферата жена му го заряза и заедно с двете им деца се прибра в Аржентина. Родриго и Тини още няколко месеца отричаха, че между тях има нещо. В началото на миналото лято официализираха връзката си. А преди няколко месеца се заговори, че са се сгодили. Но вместо сватба дойде раздяла.

Четете още

Певица остави Де Пол

Певица остави Де Пол

Де Пол предложи на певица

Де Пол предложи на певица

Световен шампион налага забрани на бившата

Световен шампион налага забрани на бившата

Де Пол се жалва от бившата

Де Пол се жалва от бившата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама