Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16331662 www.bgdnes.bg

ДВОЕН ОБРАТ В "ИГРИ НА ВОЛЯТА"! Мартин съжали за войната с Мастагарков, Денислава се съюзи с Дунев (Видео)

Невиждан двоен обрат се случи в четвъртък вечер в „Игри на волята"!

Първо, в откровен разговор край огъня, Мартин Елвиса съжали за запалената от него война срещу Мастагарков. Седнали един срещу друг, бившият на фолкпевицата Емануела разкри душата си пред модела.

Реклама

„Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, но това е моята същност и характер. Избухлив, темпераментен и изключително експресивен съм. Вярвам, че такъв ще си остана и навън и нвяма да се променя", каза милионерът.

„Преди да дойда в шоуто баща ми ми каза, че ще ме оглозгат. Тате, не ме оглозгаха, още съм тук. Научих се да ценя малките неща в живота, храната, компанията на близките хора, уюта на дома и леглото си. Тук виждаш, че тези неща не са дадени даром. Никога повече няма да изхвърлям храна. Ще се опитам да науча на това и децата ми. Представял съм си как две филии хляб ще направят деня ми. Но трябва да го видиш, защото, в противен случай, това нещо не може да се разкаже", допълни Елвиса.

В отговор моделът Мастагарков даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин се усмихна и каза, че някоя хубава млада дама ще го оцени. „Дано", усмихна се Мастагарков, след което всички от племето „Гладиатори" се насочиха към храната.

Веднага след това последва нов шокиращ обрат, този път в бившето племе на Мартин „Старейшини". Денислава благодари на Дунев с думите, че я е запазил като свое дете, въпреки че не го е заслужавала.

„Гузно ми е, че не постъпих правилно спрямо теб. Вярвам, че ще се подкрепяме оттук нататък. Длъжница съм му и когато се обединим, оттам нататък ще действаме заедно", каза дъщерята на „змията" Виолета, която беше най-близката на Мартин Елвиса при престоя му при племето „Старейшини", а Дунев, също като Мастагарков, попадна под безжалостните удари на Мартин.

В същото време стана ясно, че Михаил и Виктория от „Старейшини" ще спорят в петък вечер кой да бъде последния финалист в риалити формата и ще запълни финалното осмо място на най-силните и издръжливи в шоуто на крачка от финала.

Четете още

Елвиса герой за Гладиаторите в бушуващ вятър

Елвиса герой за Гладиаторите в бушуващ вятър

Сексбомбата от "Игри на волята" Ива си няма гадже

Сексбомбата от "Игри на волята" Ива си няма гадже

Вече е ясно как Рълев печели "Игри на волята"

Вече е ясно как Рълев печели "Игри на волята"

НАПРЕЖЕНИЕ! Женски бой в "Игри на волята"

НАПРЕЖЕНИЕ! Женски бой в "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама