Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6859062 www.bgdnes.bg

3000 лв. на краката на Бербатов

Футболистът вкарва нова мода с окъсели дънки и обувки на бос крак

С уникални обувки се разхожда футболната звезда Димитър Бербатов. Той изби рибата с визията си по време на 70-годишния юбилей на ЦСКА миналата седмица. Митко се появи с екстравагантни черни обувки на бос крак.

Проверка на "България Днес" показва, че марковите чепици са изключителен хит и струват над 3 хиляди лева. Те са модел пролет-лято на „Долче и Габана“. Оригиналната им цена е 1650 евро.

Реклама

Бербо винаги е бил в крак с най-новите модни тенденции. Сега голмайстор №1 на България реши да въведе манията по вталени окъсели дънки и бос крак без чорап. Някои от феновете не приеха особено добре визията на футболиста и му се смяха, че Бербо е дошъл на стадиона по домашни пантофи.

Далеч по-елегантна е визията на Митко в кадрите от новия български филм "Революция Х". Бербатов дебютира в киното с роля на подземен наркобос. Премиерата на филма се състоя тези дни. Очакванията са лентата да бъде една от най-гледаните през тази година.

Изтупан в официално облекло бе Бербо и по време на церемонията по връчването на наградите в неговата фондация. Митко за поредна година отличи най-талантливите деца в категории за изкуство, наука и спорт. В Народния театър той се появи с черен костюм, обувки и вратовръзка и бяла риза. Браво за страхотната инициатива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама