Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/8082978 www.bgdnes.bg

Жената на Тервел: Обичаме се безкрайно! (Видео)

Май някой си прави пиар на мой гръб, подозира боксьорът

"Обичаме се безкрайно!"
Това обяви в специално изявление половинката на Тервел Пулев - Диана Ненова, часове след обвиненията към боксьора. Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон беше замесен в любовен четириъгълник от негов колега Боньо Робовски. Пловдивчанинът публикува на своя фейсбук извадки от чатове и общи снимки на неговата съпруга Мирослава с Тервел. Информацията беше разпространена в сайта Трафик Нюз.
"Нека хората сами да си решават семейните проблеми, без да ни намесват - добави във видеообръщението Диана Ненова. - В крайна сметка ние сме едно прекрасно семейство. С две прекрасни деца. Това не може да ни бутне по никакъв начин."

Във видеообръщението волейболистката е заедно с Тервел Пулев и техния по-малък син Аспарух. Клипът е само 30 секунди и започва с няколко думи от Тервел Пулев.
"Днес цял ден близки, познати и журналисти ни занимават с някакви скалъпени истории. Може би някой си прави пиар на мой гръб", казва по-малкият брат на Кубрат Пулев.


Във видеото има и специални ефекти - сърчица около семейството. Клипът завършва с целувка между Тервел и Диана, която е инициирана от волейболистката.
В четвъртък сутринта Боньо Робовски разтърси мрежата с чатове, които свързват Тервел Пулев и бившата тенисистка Мирослава.
"Подарявам ти я - написа Робовски в социалните мрежи. - Да сте живи и здрави. Аз продължавам напред! Колега си ми и искам да знаеш. Коя жена пуска жалба да те затворят 24 ч. за домашно насилие и на следващия ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум."
Робовски публикува факсимилета на чатове, за които твърди, че са на Тервел Пулев и Мирослава.
"Обожавам те! Способен съм да направя големи рокади в живота си заради теб - пише от профил с лика на Тервел Пулев. - Искам да съм твоята мотивация, енергия, любов, сила, подкрепа, мъж, любовник, брат и всичко останало, от което имаш нужда. Обичам те от душа и сърце. Не съм вярвал, че може да стане за 2-3 дни, но явно може. В сърцето ми си. Всичко бих дал да сме заедно."
Изкусителката Мирослава има 10-годишен син от Боньо Рабовски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама