Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6861970 www.bgdnes.bg

Кака отракала Орлин

Първата любов на Павлов е по-голяма с 18 години

57-годишната холандка Алиша и досега страда по него в Калифорния

От многото връзки на Орлин Павлов известна в публичното пространство е само тази с танцьорката Яна Акимова, която днес е съпруга на бизнесмена Петко Димитров. Яна си остава сред големите му любови, но всъщност първото му истинско влюбване е в доста по-възрастна от него чужденка, откри "България Днес". Тя се казва Алиша Зиф и на въпрос на вестника потвърди, че познава певеца и е останала с изключително добри впечатления от него. Алиша и Орлин се запознават през далечната 1999 година, когато Павлов е на турне в Холандия. Бъдещата му приятелка тогава е на 38 години и се грижи за осветлението в залата. Двамата си падат един по друг, но певецът дори не подозира, че възрастовата им разлика е 18 години.

Реклама

Алиша не е първата партньорка в живота на Орлин, но е жената, която го учи на тънкости в леглото. В момента Алиша живее в щата Калифорния с двете си деца, без мъж. Тя се занимава с кино и работи с холивудски знаменитости. Миналата пролет красивата Зиф успява да издири Орлин и да го покани на гости при нея. Певецът заминава и дори отсяда в нейния дом, но тръпката помежду им не възкръсва. Двамата прекарват времето си в разговори и спомени.

Алиша го разпитва как върви любовният живот, а той се жалва, че все още не може да открие сериозната си половинка. "След като скъса с Яна, Орлин се превърна в бройкаджия", коментират хора от обкръжението на певеца. Изпълнителят си чател и в мрежите, но повечето девойки му ставали безинтересни веднага след първата среща.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама