Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12525311 www.bgdnes.bg

Алкарас празнува без гадже

Мария Хименес липсва на частния купон в перуански ресторант

Къде е гаджето на новия шампион на Откритото първенство по тенис на САЩ Карлос Алкарас по време на празненството, питат се испанските медии. И какво става?
Алкарас отпразнува титлата си в перуански ресторант в Ню Йорк, придружен от група от около тридесет души, според това, което агенция ЕФЕ е научила от собственика на заведението. Веднага щом се отърва от задълженията си пред журналистите, с още топъл-топъл трофей Алкарас и екипът му отидоха в "Мишър Чевиш", един от най-добрите перуански ресторанти в Ню Йорк, обясни Хосе Луис Чавес, който е главен готвач в заведението в Горен източен Манхатън. Самият тенисист вече е бил клиент там най-малко три пъти и бил обещал, че ако спечели турнира, там ще празнува според Чавес.


Какво е хапвала компанията ли? Няколко порции roles acevichados, типично перуанско-японско смесено творение (тартар с морски улов на деня, сос ачевичада и скариди темпура), което според Чавес е любимото ястие на тенисиста, а след това и типично креолско ястие, seco norteno, състоящо се от говежди ребра, приготвени на слаб огън след накисване в зелен сос на базата на кориандър.
Но така и въпросът къде е било гаджето на шампиона - Мария Хименес, също тенисистка, остава без отговор. Алкаpаc грижливо пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, но за негово съжаление това повече няма да продължи. Той в момента е едно от най-актуалните имена в спорта и дебненето с папараците вече започна. Връзката му с красавицата от Мурсия не е тайна, но освен няколко снимки от профилите им в социалните мрежи няма нищо друго.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама