Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/17336777 www.bgdnes.bg

Кобрата разпродаде ВИП-а за битката с Чар

Кубрат Пулев почти разпродаде най-скъпите билети за мача с Махмут Чар на 30 март в зала "Арена София". Пропуските на цени от 500 лева са на привършване, като са останали само ограничени единични бройки. ВИП местата около ринга са около 500, като за специалните гости има предвиден и кетъринг.

Билетите за галавечерта вървят добре към момента, като централните сектори със седящи мечта са почти разпродадени. За шоуто ще бъдат отворени и горните етажи на залата, към които интересът е най-малък. Цените на останалите билети за шоуто са между 40 и 150 лева. Очаква се на битката за световната титла на WBA в тежка категория да присъстват общо около 10 000 зрители и залата да бъде почти пълна.

Реклама

Това ще бъде четвърти мач за Пулев в най-голямата българска зала. До този момент най-добрият ни профибоксьор има само победи пред родна публика - срещу Самюел Питър (2016 г.), Кевин Джонсън (2017 г.) и Хюи Фюри (2018 г.). Успехът над братовчеда на Тайсън Фюри бе един от най-значимите в кариерата на Кубрат. След него българинът си осигури битка с Антъни Джошуа за Световната титла на Международната боксова федерация, но впоследствие бе нокаутиран от британеца.

И трите мача на Пулев в София преминаха при огромен зрителски интерес. "С този народ зад мен съм един човек с неизчерпаема енергия. Мога да се бия навсякъде, но България си е България.", казва Кобрата.

За мача с Чар на помощ на Кобрата идва легендарният треньор Ули Вегнер. 81-годишният германец за последно работи с Пулев преди мача за световната титла с Антъни Джошуа през 2020 г., загубен с нокаут от българина. Тогава Вегнер не успя да присъства на срещата, тъй като се разболя от ковид по време на тренировъчния лагер. След това ветеранът се оттегли в пенсия, а после претърпя и сърдечна операция. Пулев тренира под ръководството на германския специалист от януари 2015 г. до декември 2020 г. В този период Кобрата постигна 8 от своите общо 30 победи на профиринга.

Четете още

81-годишен треньор ще помага на Кобрата за битката в "Арена София"

81-годишен треньор ще помага на Кобрата за битката в "Арена София"

Кобрата за битката с Чар: Ще бъда в супер форма!

Кобрата за битката с Чар: Ще бъда в супер форма!

Ето я тайната жена на Кобрата (невиждани снимки)

Ето я тайната жена на Кобрата (невиждани снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама