Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1987577 www.bgdnes.bg

Мениджъри гледат Гаджев и Родригес

Георги ИВАНОВ
Футболни мениджъри гледаха снощи финала за Купата на България по футбол между "Левски" и "Берое", като интересът им е насочен към играчите на "сините" Владимир Гаджев и Гари Родригес.
Към холандското крило има интерес от клубове в родината му, а от капитана се интересуват отбори от Италия. Засега имената на тимовете, които се оглеждат за двамата, не се съобщават. Според запознати може и да няма конкретен интерес, а просто скаути да знаят кой на какви постове ще търси играч през лятото и ще се опитат да ги предложат.
"Засега интересът е насочен само към двамата - обясни роден футболен агент. - Гари е познат в родината си, там е играл доста мачове, а Владо е интересен като българин, защото в момента няма много български играчи от нашето първенство, които биха могли да бъдат предложени на европейския пазар."
За да няма побоища и материални щети на винаги горещата точка край село Български извор по пътя между София и Ловеч, където се игра финалът снощи, голям брой полицаи и жандармерия охраняваха мястото. Агитката на "Левски" мина през селото на път към стадиона на ДЛитексУ. Там феновете на "сините" имаха сериозен сблъсък с местните жители на селото на връщане от двубоя си срещу "Литекс" преди няколко седмици и сега очевидно органите на реда искат да бъде избегнат подобен конфликт.
Затова заведенията на входа на селото бяха затворени и не можеше да бъдат посещавани от пътуващите по пътя, селото се охранява от над 30 полицаи, а допълнителни подкрепления са разположени в близост до тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама