Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14539088 www.bgdnes.bg

Ето я новата жена идол в Русия

Госпожица Бицепс или Владислава е "Кендал Дженър на стероиди"

Госпожица Бицепс, Мис Трикрилен гардероб, или накратко Владислава, е новият хит в Русия и контраудар срещу "западната педализация".

Родената в Русия бодибилдърка с чудовищно тяло набира страхотна популярност в родината си и започва да се появява все повече в социалните мрежи и дори специални календари за повдигане на патриотичния дух. Пропагандатори не спират да тръбят, че Владислава Галаган е живото доказателство, че руската жена е освен всичко друго и невероятно силна, докато западните мъже стават женствени лигльовци и травестити. Със страхопочитание й лепват прякори като Госпожица Бицепс, Мис Трикрилен гардероб и Жената-Хълк.

Реклама

Тези, които се опитват да проявят малко повече такт, я оприличават на супермоделката Кендал Дженър, но набухана със стероиди. Независимо как наричат съгражданката си, интернет потребителите масово се кефят, че може да набие всеки изнежен западен мъж, като му вдигне поличката и го напляска като малко дете по дупето.

27-годишната фитнес моделка и бодибилдърка Владислава, която от години живее в Чехия, се радва на признанието, но избягва да заема позиция по половите въпроси. За сметка на това в социалните мрежи и в медиите говори за убийствената си тренировъчна рутина, с която постига тяло, на което не един и двама бодибилдъри мъже могат да й завидят. Тя тренира като луда шест дни в седмицата по час и половина. Откровено признава, че не разчита само на тренировки и петте порции месо, които изяжда всеки ден, за да трупа маса. В менюто й присъстват и редица хапчета и прахчета за "нацепване".

Не всички са убедени, че Владислава наистина има толкова бомбастично мускулесто тяло, и я винят, че прекалява с фотошопа на снимките си. "Най-често ме винят, че не може да имам такова симпатично, дори бебешко лице, а в същото време да имам мускули като за трима мъже", вдига рамене бодибилдърката и обяснява, че това е до генетика.

Четете още

Наше зайче на "Плейбой" проби при италианския Цитиридис

Наше зайче на "Плейбой" проби при италианския Цитиридис

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Силиконката Мариана Маринова е спасителка на плажа

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Силиконката Мариана Маринова е спасителка на плажа

Линдзи е гореща и на пистата

Линдзи е гореща и на пистата

Силиконки си раздадоха титли

Силиконки си раздадоха титли

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама