Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14905042 www.bgdnes.bg

Сталоун гони гаджетата на дъщерите си

Гаджетата на дъщерите си разкарва от хоризонта Силвестър Сталоун, като им праща от телефоните на момичетата съобщения, за да скъса с тях. Ревността на Слай стига дотам, че веднъж дори заплашва да унищожи семейството на кандидат-зет, след като една от щерките му се избъзиква, че е бременна от въпросното момче. Това разкрива звездата от "Рамбо" в свое риалити шоу.

Досега трите дъщери на екшън героя - София (26 г.), Систин (24 г.) и Скарлет (20 г.), неведнъж са се оплаквали от строгите до невъзможност изисквания на баща им по въпроса за гаджетата, но сега за първи път Слай ще разкаже напоително и своята гледна точка. В шоуто от осем епизода той говори много за бащинската си загриженост за момичетата и с горчивина си спомня за едно от най-ужасните си преживявания. За един от рождените дни на Систин тя и майка й Дженифър Флавин правят домашна торта. Вместо ЧРД върху сладкиша изписват "Аз съм бременна" като шега. Закачката изобщо не се струва забавна на Сталоун, който със задгробен глас казва да се угасят камерите, за да може да влезе в ролята на Рамбо и да унищожи всичко наоколо, включително и семейството на "таткото".

Реклама

Вероятно актьорът ще потвърди и доста от разказите на щерките как ги е следял, как е стоял на терасата със силна лампа зад гърба си, така че от него да се вижда само силует. "Беше много драматичен", единодушни са момичетата, които признават, че любовният им живот като тийнейджърки е бил доста напрегнат заради строгия им татко. Сталоун дори им "правел услуга", като вместо тях пращал съобщения на гаджетата им, че късат.

Наскоро момичетата признават, че сега, когато вече са по-големи и пълнолетни, отново не харесват отношението на баща им към половинките им. "Понякога ни боли, че той не прави никакво усилие да опознае гаджетата ни", жалват се трите щерки на холивудската знаменитост.

Четете още

Силвестър Сталоун 5 пъти е бил в България

Силвестър Сталоун 5 пъти е бил в България

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама