Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15068410 www.bgdnes.bg

ДРАМА! Сперминаторът закъса за жена, дамите се плашат от 130-те му деца

Най-производителният донор на сперма в света, който е баща на над 130 деца, закъса за жена. Това се оплаква Ари Найджъл, станал известен прозвището Сперминатора заради редовните си дарения на материал за бебета.

48-годишният професор по математика има един голям проблем, както самият той обяснява. Ако е във връзка, това му пречи да изпълнява хобито си да дарява сперма. А даряването на сперма му пречи да си намери жена за сериозна връзка. Според Найджъл дамите се плашат от плодовитостта му и огромния му брой деца, за които той няма задължения да отглежда или издържа. Сперминаторът дипломатично пропуска момента, че жените може и да не са съгласни с методите му на даряване – ако дава на двойки, направо се среща с тях и на място им пълни стерилен контейнер с материал, след което безплодните кандидат-родители тичат в клиника. По-притеснителни обаче са мераците му да дарява директно, като прави секс с жените получателки на спермата. Последното се случва само ако дамите са съгласни.

Реклама

Сперминаторът, който само миналата година се сдобива с 30 биологични деца, твърди, че познава 75% от децата си.

Необичайната му история скоро ще бъде увековечена във филм, правен от двойка израелци. Найджъл, самият той евреин, се надява лентата да му помогне да намери истинската любов и да създаде свое собствено семейство. И деца, които да си отгледа с любимата.

Четете още

Победителката от "Ергенът" Валерия закъса за пари

Победителката от "Ергенът" Валерия закъса за пари

Мара Отварачката го закъса, почти няма участия за лятото

Мара Отварачката го закъса, почти няма участия за лятото

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама