Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15068519 www.bgdnes.bg

Брадли Купър ревнува от Том Брейди

Страх от Том Брейди подгонва Брадли Купър, който се притеснява да не бъде изместен от сърцето на своето любимо момиче. Според близки на актьора той е доста притеснен, че връзката на бившата му половинка Ирина Шейк с играча на американски футбол Том Брейди върви твърде добре. Причината е, не само, че все още има чувства към Ирина, а и защото вижда заплаха Том да стане твърде близък с дъщеричката им Лиа.

Брадли иска да остане най-значимата мъжка фигура в живота на 6-годишното момиченце, но се оказва, че Том прекарва много повече време с детето от него в последно време. Купър има репутация на солиден и отдаден баща и Лиа е изключително важна част от живота му, припомнят близки до актьора. Затова и звездата от „Роди се звезда“ вижда спортиста като сериозна заплаха. Възможно е дори да се стигне до „нажежаване на ситуацията, засилена от прекомерни количества тестостерон“, продължават запознати със ситуацията.

Брадли и Ирина запазват добри отношения след раздялата си и дори ходят на почивки заедно заради детето. Все пак Лиа прекарва повечето време с майка си. А вече и с новия й приятел.

Четете още

Жизел Бюндхен се побърква от ревност

Жизел Бюндхен се побърква от ревност

Жизел и Том разделиха 733 млн. долара

Жизел и Том разделиха 733 млн. долара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама