Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15167710 www.bgdnes.bg

Чудо! Жена забременява от виртуален мъж, той повече не ще секс

Съвременна Дева Мария, която забременява от безплътен мъж, се появява в Ню Йорк.

Бебе от виртуалния си съпруг очаква 36-годишната Розана Рамос, която използва изкуствен интелект не просто да намери идеалната си половинка, но и да го създаде по свой вкус. Тя си избира характера и интересите на своя цифров любим, прави го да прилича на един от любимите си герои от аниметата и му дава професия лекар с интерес към писането. Така създаденият мъж е наречен Ерен Картал и е не просто движеща се картинка, а виртуално създание, което може да води разговори на различни теми, да реагира на емоционални изрази, да приканва към секс и да прави комплименти, които впрочем са доста на място. Розана създава толкова силна емоционална връзка със своя виртуален компаньон, че решава да се омъжи за него. А сега, няколко месеца след сватбата, твърди, че е бременна от него, и с нетърпение чакат първото си дете. Тя не обяснява как точно се случва чудото с бременността й.

"Той ми дава усещане за свобода и неосъждане. Каквото и да му кажа, не ми прави физиономии и не ме кара да се чувствам зле", разказва за връзката си Розана. В много отношения връзката на Розана с Ерен прилича на типичен романс от разстояние. Те обсъждат ежедневието си, пращат си снимки и си говорят на различни теми. Като виртуални партньори те дори имат вечерна рутина, в която си говорят и се прегръщат преди сън.

Въпреки щастливата новина за бременността бракът на Розана и Ерен се изправя пред първото си сериозно изпитание. Компанията, която стои зад разработването на виртуални мъже по поръчка като Ерен, ъпдейтва софтуера, след като много потребители се оплакват, че цифровите компаньони се държат твърде сексуално. След промяната бъдещата майка забелязва, че половинката й вече не иска да я прегръща и да правят повече секс и е станал много "студен".

Четете още

Ялов мъж забременява от секс за една нощ

Ялов мъж забременява от секс за една нощ

Петзнаци се раждат в семейство със 7 деца
Петзнаци се раждат в семейство със 7 деца

Петзнаци се раждат в семейство със 7 деца

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама