Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4900545 www.bgdnes.bg

Лидка Скалата отсвири Преслава

Лидка Скалата вече не е първа приятелка на Преслава. Двете са замразили прекрасните си до неотдавна отношения, откакто започнаха проблемите на фолкпевицата със сина на бизнес дамата - Жоро Бирмата. Това разказаха пред "България Днес" много близки роднини на семейство Станоеви.

"Да, двете вече не са толкова близки приятелки, а и няма как да е иначе. Преди постоянно излизаха заедно, но вече нещата са различни. Напълно нормално е Лидка като майка да заеме страната на сина си. Иначе тя много искаше двамата да се сдобрят и да се оженят. Дори и сега г-жа Станоева не знае Преси и Жоро разделени ли са, заедно ли са. Не ги и разпитва, защото знае, че няма да й кажат", разкриха нашите източници, пожелали анонимност. Те потвърдиха информацията на "България Днес", че действително е имало голямо меле с участието на Бирмата в Слънчев бряг и се е стигнало да ареста му.


"Да, скандалите са факт. Наистина той и Преслава са викани в полицията в Несебър. Но не е имало абсолютно никакви кървища и побоища, както някои медии разпространиха. Фолкпевицата пък ни най-малко не е била намесена, даже с пръст не е докосната. Проблемът е бил с охраната", увериха близките до Бирмата. Самата Лидка Станоева не желае да коментира отношенията на сина си с доскорошната му приятелка Преслава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама