Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5035627 www.bgdnes.bg

Курдов кръшка

Нападателят Атанас Курдов разгневи шефовете си в "Левски". Причината са съмненията на "сините", че "деветката" кръшка от тренировките и не се влага 100%. Футболистът "забравил" да се появи за индивидуално занимание във вторник. Той трябвало да тренира на "Герена" заедно с останалите играчи, които лекуват травми и не се появиха на терена срещу "Литекс".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Всички те начело с Владимир Гаджев чинно изпълнили заръките и в уречения час били на стадиона. Единственият, който липсвал, бил Курдов. Той се оправдал, че още го боли главата от удара в мача с "Ботев". След обаждане от клуба нападателят все пак се появил на "Герена" и провел заниманието си.

В отбора вече се прокрадват съмнения, че Курдов се е покрил и от мача с "Литекс". Според предварителните прогнози на лекарите комоциото му беше леко и той трябваше да е на линия за двубоя в Ловеч. Футболистът обаче продължил да се оплаква, че го боли главата. Той така и не проведе тренировка със съотборниците си преди мача. Логично и отпадна от групата за срещата. Очаква се Курдов все пак да се върне на терена в днешния мач с "Юргорден" по случай 50-ата годишнина от първия евродвубой на "сините".

В същото време спортният директор на "сините" Георги Иванов определи изпадането на ЦСКА във "В" група като заслужено.

"Вероятно случилото се натъжава много хора, но ЦСКА е там, където му е мястото - заяви Гонзо. - Законите са, за да се спазват. ЦСКА от дълго време не прави това и логично натрупа десетки милиони задължения. Отдавна държавата и БФС трябваше да прекратят тази практика."

Иванов призова феновете да напълнят стадиона срещу "Юргорден" въпреки прогнозите за дъжд. Той изрази задоволство от моментното състояния на "сините" и първото място в класирането, но призова за спокойствие и работа без еуфория.

"Трябва да продължим да работим по начина, по който работим – скромно и спокойно - добави Гонзо. - Не е нормално да говорим за класиране, има още много от първенството. За да играеш успешно в Европа, ти трябва период от време, в който да изградиш отбор, структура на клуба. Ако искаме да успеем, трябва да бъдем концентрирани зимата, за да направим селекция.“

Реклама
Реклама
Реклама