Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5200896 www.bgdnes.bg

Джаро няма да се развежда с японката

Българската му жена ще ражда през лятото

Един от най-талантливите български актьори - Михаил Билалов, ще става баща през лятото, научи "България Днес".

Екранният Джаро от "Под прикритие" с трепет очаква третото си бебе, но не от японската си съпруга Саная, а от любовницата - сценаристката Ваня Николова.
Актьорът, който тази година навърши юбилейните 50 лета, вече е готов с обзавеждането на детската стая за малкото човече. За Билалов това ще е трето дете, след като от законната си съпруга - японката Санае, има две момичета Данае-Анна и Олга-Елена. Веднага щом научил добрата вест, че пак ще става татко, актьорът поговорил с любимата си Ваня и двамата решили, че той няма да се развежда, а само ще признае детето, когато се роди, от сценаристката. Съпругата на Билалов също била известена за бременността на съперницата си. Саная живее във Франция. Тя се занимава с дизайн и отглежда двете момичета, които имат с Билалов.

Реклама


Сегашната изгора на актьора - Ваня Николова, е на 40 години и въпросът с аборт на нейната възраст не стоял на дневен ред. Двамата с Билалов се запознаха покрай участието на актьора в сериала "Под прикритие". Николова е сценарист на първия сезон на култовата кримка, както и на "Четвърта власт", сериала, в който Билалов също участва. Искрата пламва още тогава, но слабият характер на актьора станал причина отношенията им да станат сериозни много по-късно. Двамата живеят заедно вече повече от две години в апартамента на Ваня, като смятат по-късно да си закупят и общ дом.
За любовници на един от най-желаните БГ актьори се спрягат тв водещата Александра Гюзелева-Шани, певицата Ирина Флорин, както и колежката на Билалов - Весела Бабинова, с която играят в Народния театър. Иначе Михаил е засичан в интимни ласки и с непознати хубавици по заведения.
В момента Билалов и Ваня продължават да работят върху поредните епизоди на сериала "Връзки", които ще се излъчат по Би Ти Ви напролет. Именно в последния епизод на филма Ваня бе избрала за възлюбения си ролята на неверния съпруг. "Точно като за него! Сигурно затова играеше толкова добре, защото е бил себе си", шегуваха се зад гърба на Билалов колегите му. Според тях обаче сценаристката поне засега е успяла да укроти склонността на актьора да скача от легло в легло. Откакто бил с нея, той се кротнал и не смеел да погледне встрани от правия път.

Най-богатият артист

Освен притежател на женски сърца Михаил Билалов се оказва и най-богатият актьор за отминаващата 2015 година, убеди се "България Днес". Освен от екранния Джаро от "Под прикритие" той печели и от театралната школа, която отвори през септември тази година. "Методиката, по която уча студенти и обикновени хора, е моя. Програмата е пет седмици, в които подготвям желаещите да овладеят стреса пред камерата, показвам им разликите между играта в киното и в театъра, уча ги на практика и на основните правила в партньорската работа. Това обикновено е по-скъпо от обикновеното обучение", похвали се Билалов през есента пред вестника.
Актьорът натрупа пачки и от участието си в сериала "Връзки". Благодарение на Би Ти Ви проектът, който претърпя крах в една друга телевизия, успя да се осъществи, а Билалов бе единственият от екипа, който прибра най-тлъстия хонорар. Това, разбира се, имаше своето обяснение. "Аз съм звездата, доказал съм го. Все пак нямам предвид, че ще почна да се държа като голямата работа, аз съм си аз, колко съм спечелил, само аз си знам", не обича да говори за финанси Джаро.


Актьорът: Сексът е любимият ми порок

Неведнъж актьорът е признавал, че си пада по екстремната еротика. Това той направи и в интервю пред "България Днес" преди година.

"Сексът е любимият ми порок", каза тогава той. Според него само крайните изживявания между дамите и господата са пълноценни и автентични. Но уточни, че ласките без чувства са само физически упражнения и не му подхождат. "По-рано предпочитах да съм отгоре, сега избирам да съм отдолу. Свързано е с мързела и възрастта", смее се Билалов. Но не крие, че фантазиите за него са много по-вълнуващи, отколкото самото действие под чаршафите. Според Мишо стопроцентовият сексапил се крие в очите, в устните и уханието на жената.

Анета ПЕЛЕВА

Реклама
Реклама
Реклама