Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5803994 www.bgdnes.bg

Мисис България стана съдия в Люксембург

Магистрати точат лиги по Ана Иванова

Най-секси съдийката в Люксембург е от България! Завъртяната бивша Мисис България Ана Иванова се намърда на една от високите длъжности в администрацията на съда, научи "България Днес" от приближени на красавицата, която се прочу и като единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд. Нейните снимки по бански със сигурност могат да й спечелят титлата за най-засукана и хващаща окото сред останалите дами там.
Самата миска не е известна само с апетитните си извивки и хубаво тяло, но и бе забърквана на няколко пъти в интересни истории. Името й бе свързано от ексдепутат преди време едновременно с футболиста Димитър Бербатов и с тенисиста Новак Джокович.
Носителката на престижната титла от няколко седмици е на висока длъжност в администрацията на съда в Люксембург. Магистрати и банкери точат лиги по сексапилната красавица, която се дипломира в една от най-богатите европейски държави. Хубавицата първоначално била на стаж в съда за шест месеца, но магистратите видели потенциала й и я назначили на висока длъжност.
"Ще остана, докато се чувствам удовлетворена от работата си. Засега съм много добре - уважавана като личност, респектирана, че една емигрантка се е интегрирала в държавата им и говори техния език свободно. Какво знаят за нас ли? Че сме най-бедната държава в ЕС", разказва за преживяванията си в Люксембург Иванова.


Красавицата е огорчена, че мнението на останалите европейци за родината й е, че българските политици държат народа като най-беден в цялата общност. И допълва, че е срамно в държавата, в която работи, минималната заплата да е 1900 евро, а у нас хората да преживяват с жълти стотинки. Мечтата на мъжете признава, че назначението й в съда не е благодарение на хубостта и сексапила й. Но и не отрича, че титлата "Мисис България" работи в нейна полза, но не и в родината й.
"Титлата „Мисис България“ винаги ми е помагала, но само и единствено в чужбина. Манталитетът на хората е друг - имат респект и уважение към призовете, независимо в каква сфера са. Добре, че нямам Нобелова награда от България, както наскоро се заговори в едно наше риалити", подиграва се на невежите ВИП брадъри красавицата.

Симона Борисова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама