Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5979397 www.bgdnes.bg

Николета пак с Ники М.

Показа татуираната му ръка в клип от Малдивите

"Не ни безпокойте" пред любовното им гнездо

Николета отново се събра с бившия си Ники Михайлов!
Плеймейтката сама се издаде кой е възлюбеният до нея в тайнствено клипче от Малдивите, на което тя се държи за ръка с мистериозен мъж. Феновете на тунингованата водеща веднага разкриха мистерията и познаха крайника на вратаря на турския "Мерсин".
Почитателите на Лозанова от вчера са в потрес как любимката им се е събрала с бившата си изгора.
Видеото на плеймейтката завършва с надпис "Не безпокойте", като с това тя загатва какво се кани да прави с вратаря в бунгалото.


Николета и синът на Боби Михайлов бяха разкрити на летището в Мале дни преди Нова година от бдителни нашенци. Те запечатали в гръб водещата и вратаря. Според запознати именно това разкритие е накарало Николета да даде жокер с кого прекарва почивката си.

Реклама


От седмица плеймейтката залива социалната мрежа с развратни фотоси от островната държава. Без свян тя показа новите си гърди, пусна се и гола от плажа и навири задните си части от джакузи. От време на време се обличаше, за да покаже някой скъп марков бански. Николета редувала фотосесиите с усамотяване с Михайлов в любовното им гнезденце. За такова те избрали шатра до самия бряг на Индийския океан.
Събирането на вратаря и тв водещата разпали злите езици. „Старата любов ръжда не хваща“, коментират фенове на двойката. Те припомнят, че Николета и Ники М. са заедно след своеобразен любовен четириъгълник, в който участваха певицата Алисия и колегата на Михайлов - Валери Божинов. След като плеймейтката и вратарят се разделиха, Николета взе Валери от Алисия, а певицата се заби с Ники Михайлов. Бракът на Николета и Валери не просъществува дълго и ето че тя отново се върна при първата си любов.
Ники Михайлов също правеше намеци, че е с Николета в последните месеци. Недолюбваният спортист разбуни страстите с кадър, който през есента пусна в интернет. На снимката Ники М. държи в скута си женски крак в скъпа обувка.
Връзката на Николета и вратаря бе доста страстна. Двамата постоянно се разделяха и събираха, не липсваха тежки скандали и обвинения... накрая се разделиха окончателно.
Последва вълна на омраза, с която бившите възлюбени се заливаха. Ники Михайлов даде интервю за мъжко списание и сравни Николета с "Трабант". По това време той ходеше с щерката на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Александра. Запитан за общото между тях, той се изцепи: "Изобщо не може да става сравнение. Все едно да сравняваш ферари с трабант. Не говоря за красота. Николета и пет живота да живее, няма да стигне нивото на Александра".


И Николета не му остана длъжна, тя се изказа доста презрително за вратаря. Каза, че не бил "ок" като характер. Сексът между тях бил "на 6", но тя му се издразнила, че той говори пред нея за бившите си приятелки.


Веднага след раздялата с него тя казва в интервю, че е привлечена от Валери Божинов (по това време между тях още няма нищо - б.а.): "Мога да бъда с всеки мъж, когото поискам. Пари, коли, телефони не могат да ме впечатлят. Недопустимо е обаче мъже да говорят за старите си гаджета на жената, с която са в момента. Футболистите са готини като физика, но не и като характери. Като се разделих с Ники, почнаха да ме търсят играчи на "Левски" и българи, които играят в чужбина. Говореха срещу него, как не бил за мен и т.н. Опитваха се да ме свалят, а преди се пишеха негови приятели", разкрива навремето Николета.


По това време тя е едва на 21 г., а телефонът й още звъни с мелодия по песен на Алисия - същата, която малко по-късно ще й стане врагиня!

Десислава по стъпките й

Николета вероятно е пропуснала новината, че по-заможните българи ще посрещнат Нова година на Малдивите, и затова остана неприятно изненадана от разпознали я нашенци. Друга родна известна персона, която е на острова, е чалгарката Десислава. След участия в Щатите тя избра екзотичната дестинация, за да се полюбува на младото си гадже – ММА боеца Благой Найденов. Не е изключено звездите да са се засекли из лазурните плажове.

Реклама
Реклама
Реклама