Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6139108 www.bgdnes.bg

Странджанският канибал нападна ученичка. Човекоядец отново на лов

Извергът се изживява като вълка от Червената шапчица

Зловещият канибал Николай Гьоргов отново излезе на лов, проплакаха пред "България Днес" жители на странджанското село Голямо Буково.
След месеци спокойствие извергът се активизира, заплашвайки да лее реки от кръв. Последната му жертва е 17-годишно момиче, което Гьоргов е нападнал, за да изнасили. Обитателите на селото живеят в страх, че Николай отново може да започне да ги коли и яде. Последната му жертва е ученичка, която била спасена по чудо от лапите на човекоядеца. Тя била на гости на баба си, която живеела недалеч от апартамента на канибала. Момичето се прибирало от магазина, когато изродът Гьоргов я хванал в гръб и запушил устата й. След което я отвел в дома си. Заплашил я, че ако не си затваря устата, ще я убие. Момичето започнало да реве и да се моли да се случи чудо и някой да я спаси. Канибалът оставил на леглото ученичката за секунди, за да намери нещо, с което да я завърже. Изплашеното дете в паниката започнало да крещи за помощ, но Гьоргов набързо й запушил устата с чорап. "Предупредих те да си затваряш устата. Сега ще те накарам да съжаляваш, че не ме послуша", разкрещял й се изродът. Все пак виковете й стигнали до съседите на Гьоргов, които започнали да блъскат по вратата на апартамента му. След като канибалът не отворил, те я разбили и успели да спасят ученичката, преди той да я насили сексуално.


След неприятната случка в селото били готови да стартират поредна подписка, с която да настояват да изселят канибала. Откакто той е на свобода, местните се страхуват за живота си, а повечето от тях дори заспивали с брадва до леглото си. В центъра на малкото населено място отдавна не може да се чуе детска глъч, защото родителите се страхуват да пуснат децата си да играят навън.
Заради канибала десетки жители на Голямо Буково напуснаха родното си място от страх през годините. Десетки институции са били сезирани, но резултат няма.
Проблемите с канибала започват преди няколко месеца. Тогава той спира да пие хапчетата си, които да го държат адекватен. Вместо тях от ранни зори се налива с ракия. Липсата на медикаменти се отразява и на поведението му. В началото Николай започва да буйства в собствената си къща. Постепенно извергът пренася набезите си и по улиците на селото.
"Първо започна да крещи на хората по улицата, че ще ги утрепе и ще изпие кръвта им. Няколко пъти нападна съседи, но всичко се размина без пострадали", разказват местните.

Убива приятел и тъща

Николай Гьоргов се прочу преди около 15 години, когато закла най-добрия си приятел, последван от тъщата. Без да бърза ги разфасова и корми като по учебник, след което прибира в хладилника си техните вътрешности. Човекоядецът разказва, че имал нареждане да корми, а гласове му казвали да убива, за да събира човешки сърца. След изяждането на двете си жертви Николай е заловен от полицаите, но не показва никакво притеснение. Признава, че е тръгнал на лов за сърца и е напълно възможно да си е хапнал от тях. Допълва, че е трябвало да убие още петима, за да стане безсмъртен. Сред тях била магазинерката, която не отговорила на чувствата на Гьоргов. Шизофреникът е планирал убийството и на игумена на местния манастир отец Евтимий. Когато униформените влизат в къщата му, виждат залятата с кръв кухня, а в пълна с вода кофа са накиснати човешки сърца и дроб. Част от месото е сложено да не се разваля в хладилника, а друга порция е изпържена в поставен на печката тиган. За престъпленията си канибалът не е наказан, тъй като е освидетелстван като шизофреник. Николай лежи в психиатрия няколко пъти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама