Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6347165 www.bgdnes.bg

Бентлито плаши с бой заради бившата на Гущеров

Любомир Ников, който топлеше леглото на Кучкова, е бесен, че хулят любимата му плеймейтка

Заплахи за побой, отправени по телефон, е получавал хайлайф журналистът Георги Гюзелов от бившия шеф на столичното ДПС Любомир Ников, известен като Бентлито. Те били заради бивша любовница на софийския мачо, който доскоро топлеше леглото на Елена Кучкова. След заплахите Гюзелов сигнализирал в СДВР.
Проверка на "България Днес" показа, че Бентлито вдигнал мерника на Гюзелов заради скандалната плеймейтка Анджелина, която теши Християн Гущеров след развода с Мария.

Реклама

След като казусът с Бентлито стигнал до прокурорите, бизнесменът впрегнал адвокатите си и смекчил тона. Първоначално бил като буреносен облак заради накърнената чест на изгората си Анджелина.

"Това бе една от последните заплахи, но не и първата. Тя бе отправена по телефон и трябваше да последва побой", разказа Гюзелов. "За мен журналист да получи заплаха е равно на това ученик да получи двойка. Получавал съм повече, отколкото есемеси от мобилния оператор. На голяма част от анонимните не обръщам внимание. За щастие има заплахи, зад които стоят реални имена", шегува се носителят на тазгодишната награда "Журналист на годината: Мисия Провокатор" .
Заплахата от Бентлито към Гюзелов е една от малкото, която обявил в социалните мрежи.

"Подадох жалба до столичната полиция, както и до Върховната прокуратура. Бентлито беше впрегнал адвокати и връзки, за да се отърве, все пак имах и свидетел, който също даде показания. По-късно получих решение на прокурорката, че отказва да образува досъдебно производство. След като около скандала се разшумя, получих извинения от неговата тогавашна възлюбена, която заформи интригата, и сега сме в добри отношения и тримата".

Гюзелов твърди, че дори и в момента има опити да спъват работата му. Валят предложения за пари, а една чалгарка дори разпространила личния му телефон в гей сайтове. "Позитивното от цялата история беше, че се почувствах истински желан".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама