Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6360442 www.bgdnes.bg

Джъстин Бийбър премаза човек

Певецът удря фотограф с возилото си, помила му краката

Краката на папарак помля с пикапа си канадският изпълнител Джъстин Бийбър.

Зрелището се разиграва пред църква в Холивуд, където бившият на Селена Гомез изпълнява религиозен ритуал. След привършването на молитвите Бийбър излиза от храма и е пресрещнат от чернокож папарак, който дискретно заснема певеца на видео. 23-годишният канадецът яхва своя Форд F150. За нещастие не забелязва прикрития в тъмнината афроамериканец и го блъска. От жестокия удар папаракът се просва на земята и надава нечовешки вик от болка. Стреснатият Бийбър слиза от автомобила и се опитва да окаже помощ на премазания. Поп изпълнителят изчаква чинно пътната полиция и линейката, която откарва фотографа в болница.
"Джъстин Бийбър не е арестуван", съобщават стражите на реда в Ел Ей. По техни сведения, попадналият под колелата на пикапа е с "нефатални наранявания в долната част на тялото" и е хоспитализиран.

Инцидентът се разиграва броени дни след като канадецът се сдоби с акт за използване на мобилен телефон по време на шофиране. Русокосият изпълнител е задържан неведнъж за пътни нарушения, включително за каране под влиянието на алкохол и марихуана, за което е осъден условно.

Снимка: Ройтерс

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама