Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6605256 www.bgdnes.bg

Младокът на Мария Илиева ЦЕЛИЯТ НАШАРЕН

Георги рядко се връща в България

Млад, татуиран и страстен фен на футбола. Не, това не е поредната забивка на някоя плеймейтка, жадна за слава, а сегашното гадже и бъдещ баща на детето на певицата Мария Илиева. Само преди месец изпълнителката взриви медийното пространство с фотос, разкриващ наедрелия си корем.

Мнозина се запитаха кой е бащата и как Илиева е успяла да скрие мъжа до себе си толкова дълго време. Оказа се, че Георги не обича светлините на прожекторите и не се стреми към слава. Но няма как да не разкрием кой е мъжът, пленил сърцето на гласовитата певица. 26-годишният Георги Михайлов от дълги години живее извън България. Въпреки че чака наследник, той няма намерение да се завръща в родината си. Близки до обкръжението на певицата бяха категорични, че новото й гадже е заможен млад бизнесмен, а семейството му крие несметно богатство.

Реклама

Засега това остава само мит. Георги следва висшето си образование в Белгия от няколко години и по всичко личи, че засега 40-годишната певица ще издържа семейството. Основна страст на младока е футболът. Преди години момчето имал кратка професионална кариера в гръцки отбор, но успех така й не последвал. Затова Георги се отдава на популярната игра само пред приятели. Димитров е и страстен почитател на татуировките. Именно първата му публична поява с Мария Илиева разкри любовта му по рисунките върху кожа.

Въпреки спекулациите относно голямата разлика във възрастта певицата категорично не се притеснява от това. "За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия", отсече Илиева и допълни, че бебето било планирано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама