Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6634528 www.bgdnes.bg

Отричат за побой с гаджето на Преслава

Павел на Преслава не е побойник! От дискотеката "Планета" в Пловдив отрекоха половинката на чалгаджийката да се е бил в заведението. "Не е имало инциденти, нито диджеят ни е пострадал, каквито материали излизат в медиите", категорични бяха пред "България Днес" служители от дискотеката.

От няколко дни сайтове пишат, че гаджето на певицата пребил диджея в известния клуб. Като причина за скандала се сочи желанието на Павел да седне на стол до пулта. Диджеят не го разпознал и му казал да си гледа работата, заради което веднага получил кроше в лицето, става ясно от публикациите. От страх той отказал да пусне жалба в полицията.

Реклама

Според запознати това е втори юмручен инцидент с Павел в Пловдив през последния месец. Той преби фен на Преслава по време на концерта за 16-ия рожден ден на тв "Планета" в града под тепетата. Почитателят слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат. Вместо това се срещнал очи в очи с Преслава и нейния възлюбен Павел Лазаров, който се изявява и като неин пазач.

Певицата се оплакала на гаджето си, че фенът я обидил, а мускулестият мачо веднага му се нахвърлил с юмруци. Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Когато му писнало да го бие, го оставил да лежи полужив на паркинга и си тръгнал, разкриват свидетели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама