Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6665603 www.bgdnes.bg

Венета Райкова и Евгени, СЕ СПОРАЗУМЯХА

"Вече започвам годината на чисто! Току-що се споразумяхме с Евгени Минчев. По делото, по което го осъдих, ми превежда само половината сума и ще получа 7800 лв. И прекратява делото си срещу мен в качеството ми на коментатор на "Биг брадър" през 2014 г. На Юксел парите му ги преведох още октомври 2017 г. От днес нито ме съдят, нито аз съдя. Имам едно спечелено, едно загубено и едно прекратено дело. И реших, че приключвам с делата. Оттук нататък не ме интересува кой какво е казал за мен и къде какво пише. Няма да чета и коментирам нищо.

Много моля познати и непознати да спрат да ми изпращат статии, защото имам нужда от спокойствие, за да си гледам детето!"

Реклама

Венета Райкова успя - получи си парите от Евгени Минчев, с когото се съдиха заради остри думи. Вярно, не получава цялата сума, както сама признава, а само половината - но и тези 8 хиляди лева не са малко, радват се феновете на тв водещата. Това е поредното разкритие, което русата идолка от малкия екран прави в последните дни.

В първите дни на новата 2018 г. тя обяви, че се развежда с любимия си Тишо след дългогодишен брак.

"Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето", бе лаконичната "бомба". Естествено, цялата държава заговори за това и злите езици пуснаха слух, че тя се развежда само фиктивно. Венета веднага реагира: "Обвиняват ме в "хитри схеми" - че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява, ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага. Пак да го кажа ясно - истината е такава, че аз пари не дължа на никого, а на мен ми дължат! И спрете да пишете лъжи за мен, заради които ще се видим в съда!", заплаши тя.

А за капак на всичко... Райкова се зарече, че спира с мъжете и срещите. "Това е животът ми... Детето и работата ми. Това ще правя и следващите десет години - ще си гледам детето, ще си правя интервютата и ще си пиша книгите. С мъжете приключих, нито ще ходя по срещи, нито ще се запознавам с някого, личен живот нямам и няма и да имам."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама