Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6671678 www.bgdnes.bg

Белен се върна при мотоциклетен ас

Една от най-сексапилните жени в Италия Белен Родригес се върна при мотоциклетен ас. Знойната мадама се събра отново с Андреа Ианоне.

Двамата изненадващо се разделиха преди около три месеца след близо едногодишна връзка. Новината за края на връзката им шашна всички на Апенините, тъй като Белен не спираше да се хвали колко е щастлива с миотоциклетиста.

Реклама

Явно любовта им все пак не е в миналато и двамата отново са заедно. Нещо повече те са взели решение да живеят заедно, като ще свият общия си дом на границата с Швейцария. Състезателят на "Сузуки" и Родригес ще строят нова къща - на езерото Лугано.

33-годишната аржентинка е една от най-желаните жени на Апенините. Някогашната адреналинка в италианския първообраз на родното риалити шоу "Господари на ефира" овърша леглата на футболистите в Серия "А". Голямата й любов бе с шампиона с "Милан" и "Ювентус" Марко Бориело. Двамата се събираха и разделяха няколко пъти преди знойната красавица да се омъжи за танцьора Стефано ди Мартино, от когото има син. След развода си с него тя отново бе засичана няколко пъти с Бориело преди да тръгне с Ианоне.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама