Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6676510 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев и Преслава се щракат с криптофараонката д-р Ружа

Купонясват на яхтата й за 15 милиона !

Светската лъвица е обвинена в колосална измама на 3 млн. души

Добре възнаградени са били завездите, на които симпатизирала сочената за измамничка номер 1 в Европа - д-р Ружа Игнатова. Сред тях се оказват чалга певицата Преслава и светският лъв лорд Евгени Минчев. Известните персони са част от програмата, която забавлява богаташите по време на яхтеното рандеву, организирано от д-р Ружа през юли 2017 година. Фараонският купон в морето е отразен от медиите Bnews и Blife, сочени за близки до евродепутата Николай Бареков.

Година по-късно звездният прах на знатната особа е на път да се разпръсне. Ружа Игнатова е уличена за крупна измама от властите в Германия. Тя е разследвана и у нас за това, че е прала пари чрез криптовалутата уанкойн. Ужилени са над 3 милиона души, заяви в петък говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Реклама

Ружа Игнатова отдавна има съмнителен имидж. Едва на 37 години, тя пръска милиони за благотворителност, а на рождените й дни се забавляват не само родният, но и светският елит. През 2015 година на рождения ден на Игнатова пристига лично Том Джоунс, на когото тя плаща да забавлява гостите й.

Бърз поглед в медийното пространство рисува един завиден облик на милионерката. Тя се подвизава като жури на конкурси за красота. Задължителен гост е на традицонните руски балове, организирани от лорд Евгени. Присъства и на яхтата „Давина“ миналата година, където са "само" 75 души отбран елит. За тяхното добро прекарване се грижели именно Преслава и лордът, които за малко "да сключат брак между опера и естрада", преди яхтата „Давина“ да акостира на брега, пишат по светските страници. Именно разточителният й начин на живот я поставя в полезрението на немските власти.

Миналия петък тя бе уличена в участие в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута OneCoin. Схемата е действала близо 3 години, а ужилените си закупили обучителни пакети за боравене с OneCoin. След като си научели уроците, те пълнели и виртуалните си портмонета.

37-годишната Ружа Игнатова и майка й са разследвани и у нас по искане на германските власти, ДАНС и ГДБОП започнали паралелно разследване срещу Игнатова у нас. В рамките му са разпитани над 50 души.

У нас разпространението на OneCoin също е забранено и д-р Ружа ще трябва да отговаря за действията си.

По последна информация д-р Ружа, която е с двойно гражданство, е арестувана на летището в Мюнхен. Сигнал срещу нея е подала голяма германска банка. От прокуратурата в германския град Билефелд поискали от българските власти да предприемат конкретни действия спрямо българското дружество „Уан Нетуърк Сървисес“ ЕООД и свързаните с него хора. Българските разследващи вече проверяват 14 дружества, свързани с фирмата на Ружа Игнатова "Уан Нетуърк Сървисес". Адресите са основно в София, но и извън столицата.

Реклама

От спецпрокуратурата не изключиха Ружа Игнатова да е част от международна схема за пране на пари, което е тръгнала от България. У нас са намерени вече редица сървъри, свързани с незаконната дейност.

„Компанията никога не се е занимавала с незаконна дейност както в България, така и в другите държави, в които оперира”, заявиха от “Уан Нетуърк Сървисес“ в официално становище, изпратено до медиите. „Уан Нетуърк Сървисес“ счита, че правата на компанията и нейните служители са били нарушени и смята да търси правата си незабавно”, пише още в официалната позиция на дружеството.

Лордът:  Предпочитам да ме замесите с Тръмп

"Ама защо не ме замесите с Тръмп? Ще му кажа да не ви се обажда." Така несериозно лорд Евгени Минчев се изказва при новината, че доскорошната му благодетелка Ружа Игнатова има проблеми със закона. По думите му той предпочита да го спрягат в отношения с американския президент, отколкото с личности, с които го има на снимки. "Снимал съм се с много хора, това нищо не означава", хлъзгаво се измъкна хапливият светски лъв, който явно не разбира сериозността на ситуацията около д-р Ружа. Не е изключено и той да бъде викан на разпит в ГДБОП, за да разказва за отношенията си с младата милиардерка, наричана още и финансов гений.

Реклама
Реклама
Реклама