Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6831401 www.bgdnes.bg

Топ смарт часовници за активно спортуващите advertorial icon

Смарт часовниците са се превърнали в задължителен аксесоар за повечето млади хора, а и не само. Те са идеалното допълнение към смартфона, а при някои модели са дори успешен негов заместител. За активно спортуващите сме подбрали най-добрите смарт часовници за 2018, които ще отговорят на специфичните им нужди.

Samsung Gear Sport

Един страхотен избор от категорията за спорт е Samsung Gear Sport. Той разполага с водоустойчивост 5АТМ и всички необходими сензори, които непрекъснато следят всяка физическата активност. Има вграден педометър за отчитане на изминато разстояние и изгорени калории, сензор за измерване на сърдечния ритъм, GPS проследяване, записване на тренировки по плуване и други. От смарт часовника също така можете да извършвате плащания, да отговаряте на обаждания и съобщения.

Макар насочен изцяло към активно трениращите, дизайнът на Gear Sport не е толкова спортен. Той е стилен и изчистен и е подходящ както за спортно облекло, така и за по-елегантен тоалет. Каишката на часовника се сменя лесно и може да избирате между различни модели и материал на изработка. От гумени, които са идеални за тренировки, до кожени, които да носите на официална вечеря или среща. Дисплеят е страхотен, софтуерът е достатъчно бърз, за да работи устройството без проблем, а животът на батерията е до 3 дни в зависимост от употребата.

Fitbit Ionic

Fitbit са лидери в производството на фитнес гривни и техните модели са сред най-купуваните. Доказали се като стабилна и качествена марка, Fitbit изработват и невероятния смарт часовник Ionic. Той също като фитнес гривните е изцяло насочен към активно спортуващите. Разполага с вграден GPS, оптичен сензор за измерване на сърдечния ритъм, персонални сензори за релаксация и дишане, място за съхранение на музика, динамични персонални тренировки, разпознаване видът на извършваната активност и други. Водоустойчивост 5 ATM и батерия, издържаща до 4 дни. Дисплеят на смарт часовника е сензорен с устойчивост към надрасквания.

Huawei 2 Sport

Huawei 2 Sport няма да ни впечатли с дизайна си, но за сметка на това изпълнява перфектно своята функция на спортен смарт часовник. Устройството има вграден GPS, сензор за мотиноринг на сърдечния ритъм, вградени фитнес програми с насоки в реално време, ефект от тренировка и други. Смарт часовникът позволява достъп до всички популярни приложения като Google, Facebook и Messenger. Huawei 2 Sport също като Huawei Watch 2 поддържа NFC функция за безконтактно извършване на плащания. Устойчив е на прах и вода и разполага с до 2 дни живот на батерията при непрекъснато използване.

Тези смарт часовници са едни от най-добрите предложения за годината и са идеални за всеки, който отблизо желае да следи своя фитнес прогрес. Ако все пак не ви допадат моделите или не разполагате с толкова средства, винаги можете да потърсите смарт часовник, който ще бъде на по-разумна цена, но ще изпълнява почти всички от изброените горе функции. Единственият съвет, който ще дадем е преди покупка да помислите добре от какво точно имате нужда, за да сте сигурни, че ще изберете най-подходящото за себе си устройство.

Реклама
Реклама
Реклама