Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17764827 www.bgdnes.bg

По случай 70-годишнината на знаменитата певица Братя Аргирови разцелувха Силвия Кацарова за юбилея й в InterContinental Sofia advertorial icon

Куп звезди сред гостите в емблематичния столичен хотел

С едновременна целувка по двете бузи атакуваха Силвия Кацарова близнаците Светослав и Благовест Аргирови. Двамата бяха сред вип гостите на юбилея на знаменитата певица, която отбеляза 70-годишнината си на бляскава галавечеря в балната зала на столичния хотел InterContinental. Сред присъстващите над 100 от най-близките приятели на изпълнителката бяха бяха още дъщерята на Кацарова Теди, Йорданка Христова, Дичо, Евгени Минчев, Драго Драганов, Жоро Любенов и много други. Малко преди началото на грандиозната вечеря рожденичката пристигна на емблематичните жълти павета в центъра на София, където се намира ресторантът, в луксозна лимузина, придружена от своя съпруг Любомир Димитров.

Кацарова не знаеше до последно къде ще бъде купонът по случай рождения й ден. Събитието в емблематичния столичен хотел InterContinental беше организирано от Българско-турския дамски бизнес клуб, който запази местоположението на празненството в тайна от рожденичката до последния момент. Кацарова остана възхитена от избора на подготвилите тържеството.

Празникът започна със специален видеоклип, излъчен от фонда на БНТ, включващ дебюта на Силвия Кацарова във филма "Златната река" на Иванка Гръбчева и изпълнението на нейната първа песен с групата LZ "Песен на войника". Вечерта беше изпълнена с топлина, смях и сърдечни пожелания към рожденичката от нейните близки приятели и колеги.

Телевизионният водещ Георги Любенов сподели архивни кадри с участието на Силвия в предаването "Полет над нощта", докато Нели Хаджийска представи избрани моменти от гостуванията й в "Търси се".

Специалната изненада на вечерта беше появата на братя Аргирови, които поздравиха рожденичката освен с целувка и с трогателната си песен "Силвия". Оперната певица Гергана Николаева изпълни ария от операта "Кармен", а Теди Кацарова, Дичо, Силвия Кацарова и братя Аргирови изпяха поредица от хитове, които развълнуваха публиката.

Силвия Кацарова получи поздравителни адреси от БТР, "Ку-ку бенд", Тони Димитрова, Графа и БГ радио. В края на вечерта рожденичката изрази своята благодарност към екипа на InterContinental Sofia за осигуряването на незабравим празник и се снима с главния готвач Антон Димитров.

Реклама
Реклама
Реклама