Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/4957280 www.bgdnes.bg

Нов намордник стряска бандити! Наистина зло куче

Свирепи върколаци се разхождат на свобода по парковете и улиците в Русия.
Хищните същества сеят страх и трепет по тъмно сред закоравели престъпници и случайни минувачи. Животните с остри и кървави зъби не се преследват от органите на реда, защото са напълно законни.


Става дума за оптическа измама, дело на руска компания за производство на намордници. Предприемчиви бизнесмени пласират на пазара за кучешки аксесоари страховито изделие от безвредна пластмаса. Продуктът става истински хит за отрицателно време сред притежателите на домашни любимци. Хитрото изобретение всъщност представлява класически намордник, само че вместо метални пластини отпред са монтирани изкуствени зъби на ръмжащ хищник. Имитацията е допълнена с червена боя, която досущ прилича като истинска кръв.

Реклама


"Целта на намордника е да спира агресивни типове по паркове и тротоари. Все по-често стопаните на кучета стават жертви на нападения с цел обир, докато разхождат любимците си привечер или рано сутрин. С това пособие всеки хулиган ще се замисли дали да опита късмета си и да посегне към портмонето или верижката на потенциалните си жертви", споделят виждането си създателите на хитовия продукт. Техни най-възторжени клиенти са крехки девойки, самотни старци и тийнейджъри.


"С този намордник и най-ангелското пале прилича на бойна машина, готова да разкъса всеки, който я доближи", казва московчанката Марина Курилова. Момичето първо пуска снимка в нета на намордника-страшилище. Той е поставен на огромния й шнауцер, който добре приема новата си придобивка и с гордост позира. "Съседката ми веднага ме последва и купи онлайн за добермана си. Съвместната ни фотосесия бе изключително забавно приключение, което изкара акъла на много от хората в парка", допълва Курилова. Боядисани в черно намордниците наистина въздействат върху съзнанието и спират бабаитите. Аксесоарът е безвреден за здравето на кучетата, които свободно движат устата си и дишат без затруднение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама