Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7109721 www.bgdnes.bg

Пенант на крачка от развод

Телевизионното риалити, еквивалент на нашия "ВИП брадър" в Англия, едва не развали брака на бившия футболист на "Арсенал" и "Ливърпул" Джърмейн Пенант и красивата моделка Алис Гудуин. Двамата се явиха в телевизионно студио, където споделиха за емоциите, които са ги владели покрай шоуто.

Причина за семейния скандал станала свалката, която Пенант си заформил с друга участничка в предаването - 21-годишната Клоуи Ейлинг. Разбира се, сценаристите не само че не спестили излъчването на закачките, ами дори акцентирали на тях само и само да вдигнат рейтинга.

Реклама

Джърмейн бил откъснат от външния свят, каквито са правилата на формата, и така и нямал представа в каква светлина е бил показван и какви са били коментарите за действията и думите му. Но красавицата, която го чакала у дома, следяла предаването и представянето на любимия си и направо побесняла от действията му.

Когато Пенант напуснал шоуто, очаквал пред къщата да го очаква съпругата му, но тя не била там. "Попитах агента си къде е жена ми, но той дори не трепна, все едно бе от лед. После, когато се прибрах у дома, Алис бе истински враждебна. В дните след това цялата обстановка стана много лоша", коментира Пенант.

"Бях бясна от действията му. Но през цялото време си давах сметка, че това е шоу и Джърмейн и онази жена не са имали наистина интимни отношения. Но пак бях бясна. Нещата се успокоиха, той е прекрасен човек и съпруг и му простих. Но тогава наистина бяхме на крачка от развод", откровена е Алис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама