Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7110644 www.bgdnes.bg

Новата песен на Преслава копира Дуа Липа!

Пайнерката се завърна на сцена след раждането

Отслабнала и притеснена на първото си участие като майка

Само месец след раждането Преслава се върна на сцената и зарадва феновете си в столична чалготека, научи "България Днес".

Амбициозната пайнерка не се спря от работа през цялата бременност и дори записа нова песен и клип, докато още беше с корема.

Реклама

Проверка на "България Днес" установи, че парчето, озаглавено "Да гори в любов", което за броени дни събра милиони гледания в интернет, всъщност много прилича на друго.

Става дума за текста на песента и по-конкретно за припева, който е едно към едно с тоталния хит на световната поп сензация в момента - британската звезда Дуа Липа.

В New Rules (Нови правила) Дуа Липа пее същото, което пее и Преслава, преведено и римувано на български, разбира се.

За автор на текста на чалга хита са посочени цели двама души, а именно Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, така че не е ясно точно кой от двамата е фен на Дуа Липа и е почерпил вдъхновение от нея.

Преси, вече майка, остави новородената Паола, за да докаже, че е същата работохоличка, каквато беше и преди, но не скри, че се притеснява от първото си участие след раждането.

Реклама

"Ох, разтреперих се, паникьосах се, че не ми е включен микрофонът, нервно ми е, наистина се притесних", споделя Преслава във видео непосредствено преди излизането й на сцената на фолкклуба в Студентски град.

Фолкаджийката се похвали и със снимки на опашки пред заведението от хора, дошли да се забавляват на песните й.

Певицата се беше барнала в черна, мрежеста и къса рокля, но все пак не съвсем тясна. Феновете й отбелязаха, че изглежда изключително добре за родилка.

На следващата вечер Преслава отпътува за града под тепетата, за да пее на пловдивчани, а в началото на декември ще вие глас и в „Арена Армеец“ по повод 17 години телевизия "Планета".

Реклама
Реклама
Реклама