Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7508848 www.bgdnes.bg

Лионел Меси: Тежко ни е!

Лош терен е причината за поражението от Колумбия с 0:2. В това са убедени в лагера на Аржентина. Суперзвездата Лео Меси и компания неочаквано загубиха първата си среща от турнира Копа Америка.

Селекционерът на аржентинците Лионел Скалони бе възмутен от състоянието на тревното покритие на стадион "Арена Фонте Нова" в град Салвадор, Бразилия.

Реклама

"Игрището беше ужасно, а имайте предвид, че това е едва първият мач на него. Има много какво да се желае", заяви наставникът. Това бе първа победа за Колумбия над Аржентина във финален турнир от вече над 20 години.

За победителите попаденията бяха дело на Роджър Мартинес, който откри резултата в 71-ата минута, както и на Дуван Сапата, който довърши противника в 86-ата минута. Меси от своя страна направи най-големия пропуск на аржентинците.

"Тръгваме си оттук, чувствайки горчивина. Имахме шансове през второто полувреме. Очевидно не искахме да започнем по този начин. Сега трябва да вдигнем глави и да продължим напред", сподели Меси.

"През първото полувреме леко се отдръпнахме назад, но през второто заиграхме открито. Всеки път, когато губим, ни е трудно. Обикновено го приемаме тежко. Сега трябва да мислим единствено за мача с Парагвай", добави звездата на "Барселона". В групата е и отборът на Катар, който е смятан за тотален аутсайдер. Напред продължават само първите два тима в подреждането.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама