Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7653708 www.bgdnes.bg

Автомати за Алисия и Анелия

Начало на чалга сезона 

Много женска плът и салфетки в Студентски град 

"Внимание! Никой да не мърда! Ще стреляме"...

Сексапилни момичета с автомати за секунди изправиха косите на купонджиите в Студентски град в столицата. Девойките размахаха пушкала пред очите на хората, които за момент си помислиха, че се случва най-страшното. Всъщност това беше част от шоуто за откриването на чалга сезона в квартала на младежите в столицата.

След едномесечно затишие отново се лее алкохол и се мятат салфетки, а в центъра на купона се оказаха колежките Алисия и Анелия. През няколко метра разстояние двете пяха в съседни чалготеки. И се получи купон, за който ще се разказва още години наред.

Реклама

"Къде сте, приятели, липсвахте ми?", обърна се Алисия към чалга любителите. И веднага шокира. Защото се беше появила на сцената по еротични дълги чорапи. В Студентски град всички задръжки падат и вероятно това е провокирало фолкаджийката да излезе на участие сякаш преди това е имала епизодична рола във филма "50 нюанса сиво". А Алисия определено се раздаваше - не само изпя хитовете си, но се поразвихри и с разголените танцьорки. На моменти шоуто им не се виждаше от гъстата пелена от салфетки, която падаше на пода и образува настилка, за която Минчо Празников би казал, че е "около метър и над средната за сезона".

На другата страна на улицата беше не по-малко щуро. Анелия тъкмо запяваше поредния си рефрен, и нахлуха момичетата с автоматите. Първосигнално някои почерпени гости вдигнаха ръце, за да се предадат. Други веднага развиха версия, че тайните служби атакуват чалготеката и трябва да бързо да се спасяват... Зрелището е било предварително планирано, за да вдигне градуса на купона. А и девойките с оръжия бяха много секси, така че мнозина бяха готови доброволно да се предадат на арест.

"Родната полиция да ни пази с такива секси момичета. Със секси оръжията си всеки ще спазва закона", коментира посетител в нощното заведение, докато припалваше пурата си.

За момент се стресна и Анелия, която вероятно не беше предупредена за акцията, но бързо се окопити. Тя беше далеч по-сдържана от колежката си Алисия и беше заложила на строго облекло, което скриваше почти всички части на тялото й. Но това не е от сега - от години тя не залага на голотии и предпочита фенове да се впечатляват от гласа й. Нужната доза сексапил беше доставена от танцьорките около нея - на сцената имаше толкова много дупета, че дори трудно се различаваше дали носят бельо.

Да ни е честита новата чалга година!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама