Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8375611 www.bgdnes.bg

Слави със страховита охрана

Още държи офис в Би Ти Ви 

Джиповете му се движат като автомобили на НСО 

Страховита охрана пази Слави Трифонов!
Тв водещият е засилил мерките за сигурност около себе си и пазачите му са много по-бдителни, видя "България Днес".
Трифонов продължава да се придвижва с два черни джипа, но гардовете му вече са много по-внимателни какво се случва около шефа. Дори по улиците на София те се придвижват така, че друга кола да не ги доближи. Джиповете лъкатушят и се пазят взаимно, точно както правят автомобилите на НСО.


Въпреки че Слави и Би Ти Ви се разделиха преди няколко месеца, Дългия продължава да има офис в сградата на телевизията. И почти всеки ден ходи там. Сутрин охранителите му го вземат от дома и го карат в идеалния център на столицата. След няколко часа престой той отново се качва в джиповете и отпрашва към крайния квартал "Левски Г", където са студията на собствената му телевизия "Седем осми".
Също толкова набиващо се в очи, колкото и охраната, е облеклото на Трифонов. Във всекидневието той е далеч от официалността, на която залага, докато води предаването си. Слави е със сив разтегнат анцуг и тениска с къс ръкав, въпреки че зимата още не си е тръгнала от нашата страна. Явно студът не го плаши. Не е тайна, че една от любимите фешън комбинации на тв водещия е анцуг и кожено яке, но връхната дреха този път липсваше.

Реклама


Задължително до него е и патерицата, с която си помага за ходенето. Откакто преди години счупи крак, Трифонов има проблем с придвижването. Това е и причината шоуто да започва с кадър, при който той е седнал на стола до бюрото си, а не влиза в студиото, както го правеше преди години.


Заради здравословните проблеми на Трифонов джиповете му спират буквално на сантиметри до входа на телевизията му. Така му се налага да направи само няколко крачки, за да влезе, и не натоварва допълнително крака си.
През годините той се подложи на няколко операции, като последната беше през 2018 г. Проблемите с крайника на Дългия датират от 2009 г., когато Слави падна в хотелска стая в Стара Загора и счупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. След злополучното падане костта му се надробява и се наложило да бъдат забити пирони, за да регулират счупеното, поради което единият му крак е по-къс от другия. Години по-късно здравословното състояние на водещия става все по-зле. Вследствие на сложните интервенции структурата на гръбнака и таза на Трифонов са видоизменени, което му докарва силни болки в кръста. Заради тези проблеми Слави изкара трите си последни концерта седнал на стол.
"Последното ни турне беше прекъснато в Стара Загора, защото си счупих крака. И виновен за всичко е Краси Радков. Това е истината", разказа Трифонов в книгата си. Той обяснява как в деня, преди да пеят пред публиката в Стара Загора, излиза на кафе с Краси Радков, който пък много настоявал да му купи парфюм. Затова влизат в магазин за козметика и след цялото настояване от страна на Краси Радков Слави му казва: „Какъвто парфюм ми избереш, дай да излизаме“. За беда обаче освен парфюм актьорът му подарява и душ гел. Вечерта Трифонов си ляга в хотелската стая в Стара Загора и на сутринта решава да пробва подаръка от Краси Радков. „И си изсипах половината душ гел върху себе си. И явно не съм си измил добре краката отдолу, а пък отвънка пред самата душ кабина нямаше такова гумено чердже или нещо, което не се хлъзга“, пише Трифонов. Така в мига щом стъпва на плочките, се подхлъзва и пада много лошо. Стоварва се върху релсата, на която се държи вратата на душ кабината, и веднага разбира, че кракът му е счупен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама