Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/14001851 www.bgdnes.bg

България ще е рай през Третата световна, твърди полски ясновидец

България, заедно със съседна Румъния, ще се превърнат в спасителните земи за хората, когато започне Третата световна война. Твърдението е на полският пророк Кшищоф Яцковски, наричан още ясновидецът от Члухов.

Яцковски е предсказал събития като световната финансова криза, както и е помогнал на местната полиция при разрешаването много криминални казуси. От 2008 г. той предупреждава че ще има Трета световна война, но твърди че войната няма да е пагубна за Полша като Втората световна война. Съветва своите съграждани в кои страни да търсят спасение. Ето какво казва:

"Ще дойде време, когато хората в Полша ще се страхуват да дишат. Но не става дума за смог. Още по времето на комунизма се отоплявахме с въглища, които замърсяваха въздуха. Смог винаги е имало. Дъщеря ми ме попита: "Татко, къде ще бъде безопасно?" Това, което почувствах тогава все още ме преследва. Помни, защото не знам дали ще бъда жив. Но ако нещо се случи, бягай в Румъния или България. Изобщо не знам защо. Нали Румъния и България са в посоката на Близкия Изток? Там би трябвало да бъде опасно. Но аз й казах: Бягай в Румъния или България. Не знам, така го почувствах. И го помня много добре."

Четете още

Людмила и Ванга викат духа на Леонардо

Людмила и Ванга викат духа на Леонардо

5 необясними случая на безследно изчезнали хора

5 необясними случая на безследно изчезнали хора

Тайни емисари изпитвали Ванга

Тайни емисари изпитвали Ванга

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама