Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/14755004 www.bgdnes.bg

Започнаха шараните на яз. "Пясъчник"

Зачестиха случаите на хващани шарани на язовир "Пясъчник", Пловдивско. Рибарите са оптимистично настроени след началото на сезона, който бе открит на 1 юни. Даже в социалните групи пускат клипове как след фотосесията някои трофеи от 5-10 кг се връщат на свобода. Това винаги се посреща с аплодисменти в гилдията. Повечето достъпни брегове на най-популярния язовир в Пловдивска област са опасани от рибарски биваци с каравани и палатки и така ще е през цялото лято.

Шарани вече се вадят и на язовир "Ивайловград" в Източните Родопи. Там рибите са приучени да налитат на царевица след захранване. Затова и наличието на малка радиоуправляема лодка е абсолютно задължително за успех.

Реклама

Добри са отзивите и от яз. "Александър Стамболийски" край Севлиево. Ентусиасти казват, че шараните са направо като полудели.

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

Страхотни каракуди на яз. "Огняново"

Страхотни каракуди на яз. "Огняново"

Вижте какви риби подпука музикантът Дани Милев в Гърция

Вижте какви риби подпука музикантът Дани Милев в Гърция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама