Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5995976 www.bgdnes.bg

Пухкавата красавица Ашли Греъм с провокативни снимки

Може да e зима, но моделът Ашли Греъм разгорещи феновете си със свои снимки за януарския брой на списание V Magazine, съобщи "Дарик". Фотосите в изданието са придружени от интервю, в което пухкавата 28-годишна Греъм разкрива, че й е омръзнало от етикета „закръглена" красавица (plus-size модел).

Снимките в списанието, направени от фотографа Стивън Клайн, някои оценяват като „диви" и „прекрачване на границите", след като на една от тях Ашли вдига свой колега във въздуха, а другите са не по-малко провокативни.

Реклама

В интервюто за списанието Ашли казва, че отговаря от години на въпроса какво е да си plus-size модел и вече не може да го понася. „Не смятам, че на жените трябва да се слагат етикети", категорична е тя.

Пухкавата красавица разказва, че понякога жени й споделяли, че заради нея са загърбили комплексите си и са си позволили да облекат къси панталони или да правят секс със съпруга си, оставяйки лампите да светят. В такива моменти Ашли си мислела „О, променяш живота на другите, като просто си самата себе си". 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама