Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6577005 www.bgdnes.bg

Затвор за орален секс с банан

Певачка смуче плода пред камера, вкарват я в панделата

Бурно фелацио с тропически плодове струва свободата на сексуално освободена египтянка.
Слабоизвестната певачка Шима от Страната на фараоните записва провокативен клип към своята англоезична песен I have issues, предават световните агенции.

На видеото цицорестата певица облива зрял банан с мляко, създавайки асоциация с облян със сперма пенис. След това обелва плода и му отвърта една свирка. Освен имитацията на орален секс клипът съдържа кадри, на които изпълнителката се превръща в преподавател. Тя застава в предизвикателно облекло пред клас, съставен само от младежи от мъжки пол. На бяла дъска зад гърба й е изписано "Клас 69" Докато преподава пози от "Кама Сутра" на кочовете, разтропаната Шима навира пищниия си бюст в лицата им.


Скандалният видеоклип донася популярност на певицата не само из Египет, но и в чужбина. За нещастие славата й на развратница достига до ушите на полицията. Без да губят време, ченгетата закопчават цицораната. След 4 дни в мърлява килия Шима е освободена, но прокурорската проверка срещу нея продължава. Според строгите мюсюлмански закони в Египет тя може да получи 6 месеца затвор за "неморално поведение" и "пропагандиране на разврат".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама