Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6839728 www.bgdnes.bg

Карина вае задник като купчина тесто

Убийствени тренировки във фитнеса и яка диета с белтъчини превръщат стегнат задник в купчина тесто.

Масивното дупе принадлежи на Карина Ибри (28 г.) - дизайнер на бельо и бански костюми. Противно на повечето мацки вталената модистка от Австралия мечтае за задник и баджаци като на Ким Кардашиян или още по-големи.

Реклама

Необичайното й желание е продиктувано от професионален интерес. Цел на Карина е да представя всичките си творения сама, в това число и бикините с размер XXL. Дизайнерката се записва на фитнес и се захваща със специални упражнения, които развиват мускулите на таза и бедрата. Изтощителните сесии в спортния салон дават резултат. Дупето на Карина става по-яко от това на професионална атлетка. След това пристъпва към следващата част - плюскане на корем. Диетолог й предписва специална "диета за надебеляване" с безумно количество белтъчини и въглехидрати. Нездравословното хранене бързо превръща мускулите под гърба на Карина в мазнини. По внушителните бедра на мацката се образува целулит.

"Вече спокойно мога да дефилирам по гащи за пълни жени", гордее се стопанката на яката дупара. Тя вече не посещава фитнес салона и е само на "поддържаща" диета.

"Ям много. И все храни, богати на белтъчини. Но спрях да пия протеини и други добавки", фука се с успеха си новоизпечената дебелана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама