Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6845542 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Фатик май заряза гаджето

Адриана Тюркмен охлажда страстите си в планините и в залата за фитнес

Обрат бележи бурната любов на дъщерята на Фатик Адриана Тюркмен и гаджето й и бивш футболист Георг Василев. В последно време двамата са дали заден в отношенията си и публичните си изяви заедно, научи "България Днес". Засега причината за смразяването на страстите им е тайна, но след близо двегодишна връзка това е разбираемо, шушукат зложелатели.

Влюбените гълъбчета явно са си поомръзнали и са охладнели един към друг, след като вече трудно могат да бъдат видени заедно дори на снимки. До преди няколко месеца Адриана и Георг бяха буквално обсебени един от друг, като непрекъснато се обясняваха в любов дори в социалните мрежи. Сега обаче едва забутан лайк сред стотиците ухажори на Адриана може да загатне за съществуването на Георг в живота на красавицата. Самият той е лудо влюбен в богатата наследница и заряза футбола заради нея, разкриват още от обкръжението им. Нещо обаче се случило с Адриана през последните три месеца, които предпочитала да прекарва изцяло в женска компания.

Реклама

След бурен воаяж в Мароко по случай рождения ден на майка си Адриана, която носи същото име, малката Тюркмен рязко промени курса на живота си. Сега вместо снимки от баровски кръчми и екзотични вкусотии тя инвестира усилията си във фитнес, където всеки ден вае тяло. В минутите за отдих може да бъде забелязана и в планината. Явно катеренето на чист въздух по пътеките на Витоша е нещо ново за богатата наследница на разстреляния бос Филип Найденов-Фатик, свикнала на бързи коли 100% лукс от малка.

Затова и сега всяко качване на Витоша е документирано със снимка в Инстаграм. Така Ади демонстрира стегнато тяло и здравословен живот. И докато е някъде по върховете, на Георг е отредено място из коментарите под снимките й сред стотици ухажори на любимата му. Близки на девойката разказват и че след като заприлича тотално на Николета Лозанова, все повече млади богаташи се опитват да оплетат Адриана в мрежите си. Нищо чудно някой да е успял, след като така се е отдала на разкрасяване и поддръжка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама