Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10887488 www.bgdnes.bg

Сексът в Пекин е жив

Олимпийското село по време на всички олимпийски игри, проведени досега, независимо летни или зимни, се е превръщало и в място за бързи, мимолетни връзки, щом стартовете на състезателите приключат. Властите в Китай този път са твърдо решени сексът между спортистите да бъде табу. От една страна, са моралните ценности, а от друга, и то доста добра причина за забраната, са мерките срещу разпространението на коронавируса.

Но дали пуританството е идеал за тези олимпийски състезатели, след като за колегите им през толкова предишни игри не е било такъв, задава си въпрос екипът на изданието "Мирър" в Пекин. И си отговаря, а отговорът е твърдо "не".

Реклама

Срещите между спортистите в олимпийското село са абсолютно забранени, с изключение на тези, които са от един спорт или по някакъв начин графиците им са такива, че се налага да са в едно помещение. Като столовата например или в центровете за възстановяване, транспорта и тъй нататък. Сгледи в ресторанти, барове и други места са максимално усложнени от пластмасови заграждения. Служителите и доброволците са инструктирани да бдят за социалната дистанция като хищни зверове.

Но изходът се оказва в социалните мрежи. Тъй като не могат да се видят на живо и да се повеселят заедно, спортистите си организират виртуални срещи, като използват снимките от акредитациите си, които са официалните за олимпиадата. Защото били предупредени, че ако си пускат други фотоси, още повече разголени, отделът за киберсигурност ще ги засече и ще изтрие чатовете им най-малко. Само навръх Деня на любовта в чата са регистрирани над 3000 запознанства между участници в олимпиадата, установила проверка, но тя не е представителна за броя на срещите и още по-малко за извършените сексуални актове, пише "Мирър". Друго решение е предпоставено от факта, че е позволено на един спортист да пътува не до своята състезателна дестинация, а до друга с цел да подкрепя някого. А там в съблекалните и другите помещения ястребите на реда не влизат.

И една тайна - британската делегация има официално облекло наред с тренировъчното и състезателното, но... от олимпийския комитет на кралството са им раздали и специални тоалети в червено, нарочени за носене на Св. Валентин или в друг случай на любовна авантюра. Както и червени на цвят презервативи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама