Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14790622 www.bgdnes.bg

(Видео) Илон Мъск и Марк Зукърбърг ще се пердашат на ринга, тренират при топбоец

В професионален бой на ринга е на път да прерасне интернет закачка между милиардерите Илон Мъск и Марк Зукърбърг, които се заканват, че ще разменят здраво юмруци. И ако допреди седмица никой не вярва, че препирните в социалните мрежи ще станат реалност, то сега се оказва, не само че боят може наистина да се състои, но и че двамата ползват услугите на един и същи професионален борец, за да се готвят за срещата.

Носителят на черен колан по джиу джицу Лекс Фридман показа тренировките си с двамата. Пръви при него пристига хилавият основател на „Фейсбук“ и „Мета“, като двамата отделят няколко часа за хватки. Веднага след това в залата при Фридман цъфва и основателят на „Тесла“ и „Спейс Екс“. Профибоецът публикува в туитър кадри и с двамата, но съдейки по коментарите му, изглежда е по-впечатлен от представянето на Мъск.

Реклама

"Вчера проведох импровизирана тренировъчна сесия с Илон Мъск в продължение на няколко часа", съобщи Фридман в социалната мрежа. "Изключително съм впечатлен от силата, мощта и уменията му, както в стойка, така и на земя. Беше епично". Под видеото с тренировката на Зукърбърг Фридман лаконично посочва, че няма търпение да пробва и Мъск.

„Вдъхновяващо е да видиш Илон и Марк да поемат по пътя на бойните изкуства, но мисля, че за света ще бъде далеч по-добре, ако тренират бойни изкуства, но не се бият в клетката", посочва треньорът.

Очаква се евентуалната среща да се излъчва на живо във фейсбук и туитър и да счупи рекордите за цена за реклама по време на боя.

Четете още

Мъск излъга бабите от село Стакевци

Мъск излъга бабите от село Стакевци

Мъск назначи кучето си за шеф на Туитър

Мъск назначи кучето си за шеф на Туитър

Българин отказва на Зукърбърг

Българин отказва на Зукърбърг

Обявиха Зукърбърг за рептил

Обявиха Зукърбърг за рептил

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама