Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5285433 www.bgdnes.bg

София Вергара има проблем с големия си бюст (Снимки)

Колумбийската актриса и модел София Вергара живее във вечна болка, причинена й от стегнатите рокли, с които се облича. Но само така 43-годишната красавица може да държи под контрол невероятно големия си бюст.

„Размерът ми е 32DDD и тъй като гърдите ми са истински, те са буквално…навсякъде. Затова тялото ми трябва да е облечено в броня, а това ми причинява физически страдания след всяка поява на червения килим”

Реклама

„Обмислям да намаля размера на гърдите си през следващите 10 години. Всъщност, няма да мина без пластична операция, защото ще започна да страдам от болки в гърба. Не бих махнала прекалено, просто толкова, колкото да не изглеждам като стара стриптизьорка”

Вергара, позната с ролята си в комедийния сериал „Модерно семейство“, е една от най-високоплатените телевизионни актриси, а също и известен модел. Тя е едва на 20 години, когато ражда сина си Маноло (23 г.) от своята ученическа любов и бивш съпруг – Джо Гонзалес. През ноември 2015 година София се омъжва за 38-годишният американски актьор Джо Манганиело.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама