Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5360115 www.bgdnes.bg

ГНУС! - Оргия на онанисти в Прага

Публична мастурбация на 10 хил. онанисти е насрочена за 1 юни на Староместкия площад в Прага.
На първия ден от лятото поклонници на самозадоволяването искат да направят най-големия флашмоб по темата в света. Събитието е организирано във Фейсбук и с всеки изминал ден печели все повече почитатели.
За мастурбацията на главния площад на Прага ще се съберат хора от цял свят. В социалната мрежа организаторите на акцията споделят, че смятат да усетят единството и взаимно да "свършат" върху лицата си. Над 7 хил. души вече са заявили, че са заинтересовани от акцията, а други 4000 посочват, че смятат да се включат.
В страницата активно се обсъжда по какъв начин трябва да премине флашмобът. Мнозина си задават въпроса струва ли си да се събличаш чисто гол на централния площад в Прага и трябва ли да помагаш на околните да мастурбират, или всеки да "си гледа работата".
Местната полиция е силно разтревожена от новината за предстоящата акция. Според представителите на органите на реда, дори и да искат, те няма да са в състояние да арестуват всички участници за нарушаване на обществения ред, ако наистина толкова много хора се включат във флашмоба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама