Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6390135 www.bgdnes.bg

Като две капки вода: Будинов спи с Пенелопе Крус

Съпругата на актьора - Мариела, двойничка на световноизвестната актриса 

Актьорът Евгени Будинов всяка вечер си ляга с Пенелопе Крус!
Запаленият охлювъд Кирчо, както е познат от сериала "Етажна собственост", е много щастлив с красивата си половинка, видя "България Днес".
Той обаче не я нарича Пенелопе, а Мариела, защото това е истинското й име. Приликата на българската хубавица с горещата испанка е умопомрачителна. Еднакви черти на лицето, идентична фигура, дори прическите им си приличат.

Мариела Будинова е като извадена от филма на Уди Алънн "Вики, Кристина, Барселона". Двете дами толкова много си приличат, че е лесно човек да ги обърка. Интересите им също са сходни. По професия изгората на Будинов е моден дизайнер. През последните години Пенелопе също се е ориентирала в тази сфера. Заедно със сестра си вече имат няколко модни линии зад гърба си. Двойничката на горещата актриса не остава по-назад, като се е доказала дори като модел.

Реклама


Евгени и Мариела се запознават по съдбовен начин, точно като Пенелопе и съпруга й Хавиер Бардем. Случва се на снимачната площадка. Докато чакал да започне кастинг за роля в комедиен сериал, Будинов се сблъсква случайно с Мариела. Познава я отдавна, но подобно на Хавиер, чака години, за да я покани на среща. Събира смелост и нещата им се получават. Двамата вдигат сватба в тесен семеен кръг, а не след дълго на бял свят се появява синът им. Той не носи името Лео, като Бардемовия наследник, а Александър, защото се е родил в деня, в който се чества паметта на Александър Невски.


Дребосъкът показвал афинитет към режисурата и разпределял роли на всички у дома. Често, когато гледал постановка на баща си в театъра, тичал да се поклони с актьорите на сцената по време на финалните аплаузи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама