Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6390231 www.bgdnes.bg

Лидка Скалата го удари на живот

Лидия Станоева пръска купища пари

След развода с Бирмата не спира с купоните, налита на младо

Майката на младия пернишки милионер Жорко Станоев - Малката Бирма, не спира да се забавлява с набори на сина си.
Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, няма време да драматизира и скърби след раздялата с вече бившия си мъж Евлоги Станоев, с когото в брак премина половината й съзнателен живот.


Миналата година двамата официално сложиха точка на съвместното си съжителство и всеки пое по своя път. Както "България Днес" първи ви информира преди време, Станоев-старши живее на семейни начала с друга, значително по-млада от него жена на име Фатима Мурад.
Лидка Скалата тотално го удари на живот и движи само в младежки компании. Тя е суперблизка с гаджето на сина си - фолкпевицата Алисия. Двете са неразделни и споделят всяка свободна минута заедно. Аналогична беше ситуацията с Преслава, когато тя ходеше с Жорко Бирмата.


"Лидето определено приема на драго сърце всяка избраница на сина си. Сприятелява се бързо с кандидат-снахите си, обича ги истински и се раздава максимално щедро", коментират пред вестника отлично запознати с широкоскроената личност на Станоева.
Неслучайно я наричат и Скалата, шушукат интриганти. Въпреки че на външен вид е фина и нежна жена, по характер е бойна и силна дама, която знае как да действа във всяка ситуация. Според приближени до богатата фамилия Лидка е и бохем по душа, без да се замисли, пръска купища пари за всевъзможни удоволствия и скъпи стоки.
"Ларж е! А това, че вече движи само с млади хора, още повече я прави дива и симпатична", коментират нейни фенове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама