Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6616655 www.bgdnes.bg

Дрога погуби порнобогиня

 Скръб потопи американската порноиндустрия след новината за кончината на звездата й Юризан Белтран.

Знойната красавица от мексикански произход е намерена мъртва от наемодателя си в Ел Ей. До безжизненото тяло на 31-годишната актриса от филмите за възрастни се въргалят куп лекарства и наркотици. Парамедиците, които прибират трупа й, са категорични - причина за смъртта е свръхдоза.

Реклама


"Отскоро стана зависима от опиати. Вземаше каквото й попадне - кока, хашиш, амфетамини, екстази. Жалко, защото не се дрогираше като малка и докато пробиваше в бизнеса", споделят близки и приятели на прочутата в еротичния бизнес латинодива.
Кариерата на Белтран в порното започва през 2009 г. Още с първите си изпълнения пред камерите става любимка на зрителите. Естествено надарената брюнетка се раздава като за последно на снимачната площадка, което не остава неоценено от феновете й.

В дебютната си година в розовата индустрия печели еквивалента на "Оскар" в категорията "Уебзвезда на годината". Големия пробив прави година по-късно, когато е номинирана за лесбосцена с групов секс. Статуетката й се разминава на косъм, но печели световна слава.

На екрана Юризан се подвизава с артистичния псевдоним Yuri Luv. Още в началото заявява на продуцентите, че не иска да снима с мъже и предпочита жените. Затова и рядко може да бъде намерено нейно видео с представители на силния пол.

"Белтран е в стихията си в секса с момичета. Най-добрата е. Върхът", хвалят я познавачи.

Нежна и красива, тя е предпочитан порнопартньор на дамите в розовата индустрия. "Сцените й с млади мацета са сред култовите в бранша и трудно могат да бъдат достигнати в близко бъдеще", категорични са разбирачи от двата пола. Въпреки че не участва във филми с мъже, през 2012 г. е номинирана в категорията "Най-добра латиноизпълнителка", която й се изплъзва именно заради липсата на мъжки полов орган в сцената.

От началото на кариерата си винаги попада в Топ 50 на най-горещите порноактриси, което е изключително постижение за бивша сервитьорка от веригата за бързо хранене "Хутърс".

Реклама
Реклама
Реклама