Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6832953 www.bgdnes.bg

Новият принц в заешка спалня

Грозновата испанка е назначена за детегледачка на петия престолонаследник

Испанка със строга визия и грозновата усмивка ще бъде детегледачка на най-новото бебе в британския кралски двор.

47-годишната Мария Тереса Борало ще бъде дясна ръка на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън в отглеждането, храненето и приспиването на малкия принц. Новороденото ще расте в апартамент 1A на двореца "Кенсингтън", който е бебешката стая на двегодишната му сестра Шарлот. Наскоро просторното помещение бе основно ремонтирано за солената сума от 4,5 млн. паунда. Новият интериор в 1А е изцяло на тема "Зайчето Питър", което е най-популярният анимационен филм на Острова от началото на 2018 г.

Реклама

Освен грижовната Тереса, която има диплома за детегледачка от престижния колеж "Норленд" и отгледа първородния принц Джордж и принцеса Шарлот на Уилям и Кейт, в кралските покои ще има изключително малко външни лица. За разлика от времето, когато принцеса Даяна и принц Чарлз отглеждат Уилям и брат му Хари и в "Кенсингтън" гъмжи от прислуга, сега младите родители предпочитат сами да се грижат за децата си.

"Кейт ще продължи всяка сутрин да води Джордж на училище с "Рейндж роувъра" през гъстия трафик на Лондон", споделят източници от кралското семейство, цитирани от в. "Дейли мейл". "За Шарлот не е проблем, защото градината "Уилкокс", където ходи, е на стотина метра от двореца. Школото на малкия е на 6 км от палата и прибирането и връщането оттам отнемат доста време", допълват те.

Категоричното мнение и на двамата родители било, че появата на новия принц не трябва съществено да промени живота им и да наруши нормалния ежедневен ритъм на Джордж и Шарлот. Херцогинята на Кеймбридж държи 4-годишният й син и малкото й момиче да не се почувстват ощетени от прекаленото внимание към братчето им, което със сигурност ще има най-голяма нужда от нея.

"Едно от нещата, от които Кейт със сигурност няма да се откаже, е всяка сутрин да подготвя закуска на децата си, докато слуша радио Capital, пише британският таблоид "Дейли мейл". "Този навик е имала и свекървата й принцеса Даяна, когато отглеждала Уилям и Хари", допълва изданието.

Петият наследник за най-влиятелната корона в света се появи на бял свят на 23 април в 11 часа местно време. Момченцето се ражда без усложнения в частно крило на лондонската болница "Сейнт Мери", въпреки че тежи внушителните 3,8 кг. Раждането на брат му Джордж продължи над 10 часа. С Шарлот раждането продължи 2,5 часа, припомня "Дейли мейл".

Реклама
Реклама
Реклама